Αρχηγός της πυροσβεστικής έκλεψε εμβόλια για τον κορονοϊό

Gazzetta team
Αρχηγός της πυροσβεστικής έκλεψε εμβόλια για τον κορονοϊό
Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας στη Φλόριντα κατηγορήθηκε ότι έκλεψε εμβόλια του κορονοϊού!

Ο Άντονι Νταμιάνο επικεφαλής της πυροσβεστικής της Φλόριντα, παραδόθηκε στις Αρχές όπως αναφέρει η New York Post καθώς κατηγορήθηκε ότι έκλεψε εμβόλια κατά του κορονοϊού!

Ο Νταμιάνο συνελήφθη την Τετάρτη με την κατηγορία της παραποίησης επίσημου εγγράφου και της κλοπής. Ένας πρώην νοσηλευτής στην πυροσβεστική υπηρεσία, ο Τζόσουα Κολόν, συνελήφθη για την απώλεια τριών φιαλιδίων του εμβολίου Moderna. Στην απολογία του ο Κολόν είπε στις αρχές ότι ο 55χρονος αρχηγός του ζήτησε να κλέψει τις δόσεις του εμβολίου για τη μητέρα του.

Συνεχίζοντας είπε πως ο ίδιος δεν ήθελε να το κάνει, αλλά ο Νταμιάνο απείλησε να τον αναφέρει για κλοπή και παράνομη πώληση εμβολίων.

Την επόμενη μέρα, ο Κολόν άφησε τρεις δόσεις του εμβολίου μέσα σε ψυγείο της υπηρεσίας και ο Νταμιάνο τον διέταξε να κάνει ένα «μεσημεριανό διάλειμμα», ανέφεραν οι Αρχές. Όταν επέστρεψε, οι τρεις δόσεις είχαν κάνει «φτερά».

Οι Αρχές πήραν επίσης συνέντευξη από τη μητέρα του Νταμιάνο, η οποία τους είπε ότι ο γιος της, τής είπε ότι όντως περίμενε από έναν άντρα να της φέρει το εμβόλιο, αλλά αυτό τελικά δεν συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ