Νοσηλεύτρια σε μονάδα covid-19 κέρδισε 1 εκατομμύριο σε λοταρία!

Gazzetta team
Νοσηλεύτρια σε μονάδα covid-19 κέρδισε 1 εκατομμύριο σε λοταρία!
Η νοσηλεύτρια δήλωσε ότι θα ήθελε να αποκτήσει ένα νέο σπίτι με τα χρήματα και ακόμα προσπαθεί να αντιληφθεί τι συνέβη.

Επιτέλους και μία καλή είδηση αναφορικά με τον κορονοϊό στις ΗΠΑ καθώς διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν πως μία νοσηλεύτρια στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας ανταμείφθηκε για τις προσπάθειες της από το... σύμπαν αφού κέρδισε στη λοταρία το τζακ ποτ του 1 εκατ. δολαρίων!

Συγκεκριμένα, η νοσηλεύτρια Terri Watkins δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη της όταν ενημερώθηκε για τα νέα και μάλιστα αρχικά πίστευε ότι επρόκειτο για απάτη, όπως ακούγεται στην ηχογράφηση της κλήσης από τους υπεύθυνους της κλήρωσης.

Εργάζεται σε μία μονάδα Covid-19 σε ιατρικές εγκαταστάσεις στο Durham, σε μία περίοδο κατά την οποία ο κορονοϊός έχει αφήσει βαθιά το αποτύπωμά του στους υγειονομικούς υπαλλήλους των ΗΠΑ, οι οποίοι εργάζονται σε εξαντλητικά ωράρια και απομονωμένοι από τους δικούς τους ανθρώπους. Έτσι σίγουρα κάποιος θα μπορούσε να πει πως τα λεφτά της λοταρίας στη συγκεκριμένη περίπτωση «έπιασαν τόπο».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω» ανέφερε στους υπεύθυνους της λοταρίας που την πήραν τηλέφωνο για να την ενημερώσουν. «Προσευχόμουν στον Θεό να με βοηθήσει αυτή τη δύσκολη περίοδο και είμαι πολύ ευγνώμων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Terri Watkins ήταν η υπερτυχερή με το δελτίο της να κερδίζει ανάμεσα σε 500.000 άλλες συμμετοχές στη λοταρία της Βόρειας Καρολίνας «Supreme Riches».

Η νοσηλεύτρια δήλωσε ότι θα ήθελε να αποκτήσει ένα νέο σπίτι με τα χρήματα και ακόμα προσπαθεί να αντιληφθεί τι συνέβη. «Νόμιζα ότι ήταν απάτη. Στην πραγματικότητα είχα νευριάσει!» είπε στους υπεύθυνους της κλήρωσης.

«Νόμιζα ότι δεν ήταν πραγματικό, δεν θα μπορούσε να είναι πραγματικό. Είναι ακόμα κάτι που πραγματικά δεν πιστεύω, έχω σοκαριστεί», είπε η νοσοκόμα στην κλήση. «Δεν σας πιστεύω... Ω Θεέ μου! Ω Θεέ μου!» αναφώνησε αφού συνειδητοποίησε τα νέα που αλλάζουν τη ζωή της.

Πηγή: Reader.gr