Συνεδρίαση για την παραπομπή Τραμπ: Χιλιάδες στρατιώτες της Εθνοφρουράς εντός του Καπιτωλίου (vid)

Gazzetta team
Συνεδρίαση για την παραπομπή Τραμπ: Χιλιάδες στρατιώτες της Εθνοφρουράς εντός του Καπιτωλίου (vid)
Χιλιάδες πάνοπλοι στρατιώτες είχαν γεμίσει όλους του χώρους του Καπιτωλίου, για την συνεδρίαση.

Χιλιάδες στρατιώτες της Εθνοφρουράς παραμένουν εντός του Καπιτωλίου, προκειμένου να προλάβουν οποιαδήποτε νέα επεισόδια.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το Καπιτώλιο την ώρα της συνεδρίασης για την παραπομπή Τραμπ βάσει της 25ης Τροπολογίας, ήταν «φρούριο».

Χιλιάδες πάνοπλοι στρατιώτες είχαν γεμίσει όλους του χώρους του Καπιτωλίου, με τους βουλευτές να περνούν κυριολεκτικά ανάμεσά τους για να μπουν στην αίθουσα της Γερουσίας, όπως μεταδόθηκε από το Mega.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, αν κανείς δεν ήξερε ότι οι εικόνες προέρχονται από τις ΗΠΑ, θα μπορούσε να υποθέσει ότι βλέπει ένα «στρατοκρατούμενο καθεστώς».

Την ίδια ώρα, έγιναν γνωστά τα «γαλλικά» του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον αντιπρόεδρο Πενς.

Ο Aμερικανός πρόεδρος πίεζε τον Πενς να μην αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών λίγο πριν την επικύρωση του εκλογικού αποτελέσματος, που έγινε τελικά μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Η Airbnb ακυρώνει και μπλοκάρει τις κρατήσεις στην Ουάσινγκτον για την ορκωμοσία του Μπάιντεν

Η εταιρία Airbnb που ειδικεύεται στην ενοικίαση καταλυμάτων σε ιδιώτες ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει και μπλοκάρει τις κρατήσεις στην πλατφόρμα της στην Ουάσινγκτον κατά την εβδομάδα της τελετής ορκωμοσίας του μελλοντικού προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις 20 Ιανουαρίου.

«Η Airbnb θα ακυρώσει τις κρατήσεις στην Ουάσινγκτον και τα προάστιά της κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της τελετής ορκωμοσίας», αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της. «Επίσης θα εμποδίσουμε κάθε νέα κράτηση στην Ουάσινγκτον και τα προάστιά της κατά την ίδια περίοδο μπλοκάροντας τέτοιου είδους κρατήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ