Ρωσία: Έπεσαν... κεφάλια στη αεροπορική μετά το «ανδρικό μόριο» στον ουρανό (vid)

Gazzetta team
Ρωσία: Έπεσαν... κεφάλια στη αεροπορική μετά το «ανδρικό μόριο» στον ουρανό (vid)
Ο πιλότος πραγματοποίησε ασυνήθιστες μανούβρες στον αέρα, ενώ μετέφερε 102 επιβάτες.

Καρατομήθηκε ο κυβερνήτης αεροσκάφους που άλλαξε την πορεία της πτήσης του για να χαράξει στον ουρανό ένα τεράστιο... ανδρικό γεννητικό όργανο.

Συγκεκριμένα, ο Denis Petrikov, πιλότος της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας Πobeda Airlines κατηγορήθηκε πως παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας καθώς άλλαξε την πορεία μιας πτήσης από την Μόσχα προς το Γεκατερίνμπουργκ στις 11 Νοεμβρίου.

Ο πιλότος πραγματοποίησε ασυνήθιστες μανούβρες στον αέρα, ενώ μετέφερε 102 επιβάτες, κι όλα αυτά επειδή θέλησε να εκφράσει την υποστήριξή του στον αρχηγό της Εθνικής ποδοσφαίρου της Ρωσίας, Αρτέμ Ντζιούμπα, που είχε τεθεί εκτός ομάδας όταν ένα βίντεο στο οποίο είχε απαθανατιστεί να αυνανίζεται, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Το περιστατικό έπεσε στην αντίληψη των ρωσικών αεροπορικών Αρχών, με την αρμόδια υπηρεσία να ελέγχει τις πράξεις του πιλότου και να κατηγορεί την διοίκηση της Pobeda, με τον Γενικό Διευθυντή της, να δέχεται μια αυστηρότατη επίπληξη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Sun, ο πιλότος θέλησε να κάνει το ίδιο και μία μέρα νωρίτερα, αλλά διερχόμενα αεροσκάφη του χάλασαν την... κίνηση αλληλεγγύης.

Πηγή: Reader.gr