Νέο ερωτικό πάρτι στο Βέλγιο: Η αστυνομία βρήκε 10 άτομα, τον ένα σε... ντουλάπα

Gazzetta team
Νέο ερωτικό πάρτι στο Βέλγιο: Η αστυνομία βρήκε 10 άτομα, τον ένα σε... ντουλάπα
Η Αστυνομία διέλυσε πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν δέκα άτομα, στην πόλη Πααλ της περιφέρειας του Λίμπουργκ.

Λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο Βέλγιο από κορονοπάρτι-όργιο, στο οποίο συμμετείχαν 25 άτομα, ανάμεσά τους και Ούγγρος ευρωβουλευτής, η Αστυνομία χρειάστηκε να διαλύσει νέο σεξ πάρτι!

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα βελγικά ΜΜΕ, η Αστυνομία διέλυσε πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν δέκα άτομα, στην πόλη Πααλ της περιφέρειας του Λίμπουργκ. Όσοι βρέθηκαν εκεί, τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο 250 ευρώ ο καθένας.

Όπως αναφέρουν οι Brussels Times, γύρω στις 9.30 το βράδυ, η αστυνομία ειδοποιήθηκε για παράνομο πάρτι. Αρκετά αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι για το οποίο έγινε η καταγγελία και οι αστυνομικοί μπορούσαν να δουν από το παράθυρο ότι επρόκειτο για όργιο.

Οι συμμετέχοντες δεν άνοιγαν την πόρτα στην αστυνομία αλλά τελικά υποχώρησαν όταν έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να σπάσουν την πόρτα.

Αρχικά βρέθηκαν έξι άτομα, ενώ σε έρευνα στους χώρους του σπιτιού εντόπισαν ακόμη τέσσερις, ένας εκ των οποίων είχε κρυφτεί σε ντουλάπα.

Την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω lockdown η αστυνομία διέλυσε κορονοπάρτι, στο οποίο είχαν δώσει το παρών 25 άτομα, ανάμεσα τους κι ο Ούγγρος ευρωβουλευτής, Γιόζεφ Σάγιερ. Ο τελευταίος προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά οι Αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν.

Ο Γιόζεφ Σάγιερ παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής, ενώ εκτός από παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό κατηγορήθηκε και για κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: Reader.gr