Κατέρρευσε γέφυρα, ρίχνοντας τις υποψήφιες Μις Ταϊλάνδη σε μια βρώμικη λίμνη (vid)

Gazzetta team
Κατέρρευσε γέφυρα, ρίχνοντας τις υποψήφιες Μις Ταϊλάνδη σε μια βρώμικη λίμνη (vid)
Η κρεμαστή γέφυρα στο Τσιάνγκ Μάι της Ταϊλάνδης, πρόσφερε μία καλή ευκαιρία για event της ομαδικής φωτογράφισης των υποψηφίων για τον τίτλο της Μις. Όμως δεν είχε υπολογισθεί ανθεκτικότητα και την παλαιότητα της...

Οι υποψήφιες, 30 σύνολο της τελικής επιλογής για το στέμμα της Μις Ταϊλάνδης θέλησαν να φωτογραφηθούν σε μια γέφυρα, σε ένα διάλειμμα για καφέ, αλλά τελικά βρέθηκαν σε μια βρώμικη λίμνη, αφού αυτή κατέρευσε σαν χάρτινος πύργος!.

Τα μοντέλα φαίνονται στο βίντεο με τα καπέλα και τις ασπίδες προσώπου να χαμογελούν και να χαιρετούν προτού βρεθούν στη λίμνη εν μέσω κραυγών.

Από το απρόσμενο συμβάν τραυματίστηκαν 3 διαγωνιζόμενες, μία άλλη υπέστη μώλωπες στο μέτωπό της, ενώ άλλες δύο έφυγαν με γρατσουνιές. Οι υπόλοιπες 24 δεν έπαθαν τίποτα απολύτως.

Ο Βοραπότ Τσατκατζάνα, ήταν ο ιδιοκτήτης του καφέ στο οποίο έγινε το "μπρέικ" των κοριτσιών και υποσχέθηκε να καλύψει το κόστος της θεραπείας των τραυματισμένων μοντέλων. Ο 43χρονος έκανε δωρεά 14.000 ευρώ για να καλύψει τους λογαριασμούς και υποσχέθηκε να πληρώσει για τον καθαρισμό των ρούχων των διαγωνιζόμενων.

Σχολιάζοντας το συμβάν δεν έκρυψε την έκπληξή του: «Δεν ξέρω γιατί κατέρρευσε η γέφυρα. Είναι δυνατή, αλλά δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος των γυναικών. Στο μέλλον, θα κάνουμε βελτιώσεις στην γέφυρα για να γίνει ακόμη πιο γερή», τόνισε χαρακτηριστικά.