Χάος στο Harrods: Εκατοντάδες νέοι χωρίς μάσκες και αποστάσεις περίμεναν απ' έξω (pics & vids)

Gazzetta team
Χάος στο Harrods: Εκατοντάδες νέοι χωρίς μάσκες και αποστάσεις περίμεναν απ' έξω (pics & vids)
Το Harrods, για το οποίο έγινε πολύ κουβέντα τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα μετά την ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά, άνοιξε εκ νέου τις πύλες του στο Λονδίνο και έγινε... ο χαμός!

Απίστευτες εικόνες στο Harrods του Λονδίνου και πολύ μεγάλη ανησυχία στη βρετανική πρωτεύουσα για ανεξέλεγκτη διασπορά του κορονοϊού μετά την άρση του lockdown, καθώς εκατοντάδες νέοι προσπάθησαν να μπουν στο πολυτελές πολυκατάστημα το βράδυ του Σαββάτου (5/12), με τους περισσότερους να μη φορούν μάσκα ή να τηρούν τις αποστάσεις!

Για το Harrods, να θυμίσουμε, έγινε αρκετή κουβέντα και στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή τη σχετική ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά στο Twitter, που ευχήθηκε να ανοίξει κάποια στιγμή Harrods και στη χώρα μας. Το σχόλιό του προκάλεσε αντιδράσεις και μεγάλη κόντρα στα social media.

Έξω από το πολυκατάστημα, όπως μπορείτε να δείτε στα βίντεο και τις φωτογραφίες, υπάρχει τρομερός συνωστισμός, με τους δρόμους γύρω από το Knightsbridge να παρουσίαζαν εικόνα ασφυξίας, ενώ η αστυνομία, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, προχώρησε σε τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις.

«Πατείς με πατώ σε» και έξω από το πολυκατάστημα Harvey Nichols, από το απόγευμα του Σαββάτου και για πολλές ώρες, ενώ εικόνες πανικού επικράτησαν και έξω από καταστήματα Primark, σε βρετανικές πόλεις, ήδη από την Παρασκευή.