Γυναικολόγος κατέγραφε με κρυφή κάμερα σε γυαλιά τις ερωτικές του περιπτύξεις

Gazzetta team
Γυναικολόγος κατέγραφε με κρυφή κάμερα σε γυαλιά τις ερωτικές του περιπτύξεις
Ένας γυναικολόγος του Βρετανικού Συστήματος Υγείας διεγράφη, αφού διαπιστώθηκε ότι είχε μαγνητοσκοπήσει σχεδόν 100 βίντεο από ερωτικές του περιπτύξεις με διάφορες γυναίκες, ενώ φορούσε γυαλιά με κρυφή κάμερα.

Ο 50χρονος Τζόμο Ματουρίν από το Ανατολικό Σάρεϊ κατέγραφε ανυποψίαστες γυναίκες -συμπεριλαμβανομένης της 19χρονης φοιτήτριας συντρόφου του- εγκαθιστώντας μυστικές κάμερες σε διάφορες συσκευές, όπως ένα μπρελόκ και ένα ζευγάρι γυαλιών.

Ο Ματουρίν, σύμβουλος μαιευτικής και γυναικολογίας, χαρακτηρίστηκε ως «αρπακτικό» στο δικαστήριο, αφού ομολόγησε ότι είχε τραβήξει 15 φωτογραφίες και 96 βίντεο.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών και το όνομά του τοποθετήθηκε στο μητρώο των σεξουαλικών παραβατών.

Κατά τη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκε ότι ο γιατρός, πατέρας δύο παιδιών, είχε προσθέσει κάμερες στα γυαλιά του κι έτσι θα μπορούσε να κινηματογραφήσει κρυφά το σεξ με τη νεαρή νοσοκόμα που λάμβανε χώρα στη φοιτητική εστία κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους.

Μάλιστα, όταν η μαθητευόμενη νοσοκόμα ανακάλυψε το μαγνητοσκοπημένο υλικό των 26 βίντεο, εκείνος την απείλησε ότι θα την καταστρέψει εάν αποκάλυπτε το παραμικρό.