Ιερέας επιτέθηκε σεξουαλικά σε εργαζόμενη που τον έπιασε να βλέπει gay πορνό

Gazzetta team
Ιερέας επιτέθηκε σεξουαλικά σε εργαζόμενη που τον έπιασε να βλέπει gay πορνό
Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν σε εκκλησία στο Μανχάταν, όταν μία υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι που εργαζόταν στο ναό, έπιασε στα "πράσα" τον παπά να βλέπει γκέι πορνό...

Η New York Post που αναφέρει το πρωτοφανές περιστατικό, σημειώνει πως η Άσλεϊ Γκονζάλες που εργάζεται ως σεκιούριτι στην Εκκλησία του Αγίου Μιχαήλ του Μανχάταν, βιντεοσκόπησε έναν άνδρα που κατονομάζει σαν πάστορα Τζορτζ Ράτλερ, να βλέπει gay πορνό μέσω υπολογιστή και μάλιστα μέσα στo ναό.

Η 22χρονη ισχυρίζεται ότι μόλις έγινε αντιληπτή από τον Ράτλερ, εκείνος της επιτέθηκε σεξουαλικά. Σχολιάζοντας το συμβάν, κατήγγειλε ότι: «Με κοίταξε χαμογελώντας, απέστρεψε το βλέμμα και μετά έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και άρχισε να χαϊδεύεται. Μετά από λίγο όρμηξε κατά πάνω μου και άρχισε να με θωπεύει σεξουαλικά, επιθετικά, ενώ εγώ προσπαθούσα να τον απωθήσω».

Φυσικά ο πάστορας αρνήθηκε τις κατηγορίες της Γκονζάλες και προσπαθώντας να αποκαταστήσει την εικόνα του, έδωσε τη δική του αλήθεια για το συμβάν, στέλνοντας γράμμα στους ενορίτες του, το οποίο έφτασε στα χέρια της National Catholic Reporter, εφημερίδας θρησκευτικής θεματολογίας.

Σε αυτό έγραφε: «Αρνούμαι κατηγορηματικά αυτό τον ασυνάρτητο ισχυρισμό, που βλάπτει τη φήμη μου και έρχεται σε αντίθεση με τη διαγωγή που έχω επιδείξει τα 50 χρόνια που είμαι ιερέας, χωρίς να έχει βρεθεί ποτέ κανείς να με ψέξει για απρεπή συμπεριφορά. Είμαι απολύτως αθώος».

Το διάστημα αυτό που μεσολάβησε από την καταγγελία, ο Ράτλερ κρατά αποστάσεις από την ενορία, καθώς γίνεται έρευνα για τους ισχυρισμούς της σεκιούριτι, που κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία επιλαμβάνεται μαζί με τις θρησκευτικές αρχές της καταγγελίας.