«Μην ξαναμιλήσεις έτσι στον πρόεδρο των ΗΠΑ»: Έξαλλος με δημοσιογράφο ο Τραμπ (vid)

Gazzetta team
«Μην ξαναμιλήσεις έτσι στον πρόεδρο των ΗΠΑ»: Έξαλλος με δημοσιογράφο ο Τραμπ (vid)
Έξω φρενών με δημοσιογράφο έγινε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, παράλληλα, για πρώτη φορά δήλωσε πως «φυσικά και θα φύγω από τον Λευκό Οίκο», αν επιβεβαιωθεί η εκλογική νίκη του Τζο Μπάιντεν!

Πυρ και μανία με δημοσιογράφο έγινε ο Ντόναλντ Τραμπ!

Απαντώντας σε ερωτήσεις με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, αργά το βράδυ της Πέμπτης (26/11), για πρώτη φορά, μάλιστα, μετά τις εκλογές, ένας ρεπόρτερ τον ρώτησε αναφορικά με όσα ισχυρίζεται περί νοθείας. Ο Τραμπ, λοιπόν, άρχισε να... φορτώνει και κουνώντας το δάκτυλο, του είπε: «Μη μου μιλάς έτσι. Είσαι ασήμαντος. Μη μου μιλάς έτσι. Είμαι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Μην ξαναμιλήσεις έτσι στον πρόεδρο των ΗΠΑ».

Ο Τραμπ, ωστόσο, ζήτησε επόμενη ερώτηση και αυτή ήταν για το αν θα εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο την 20ή Ιανουαρίου, την ημέρα της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, σε περίπτωση, φυσικά, που το εκλεκτορικό σώμα επιβεβαιώσει στις 14 Δεκεμβρίου ότι ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της χώρας. Και για πρώτη φορά, ίσως, είπε πως θα φύγει...

«Βεβαίως θα το κάνω. Και το γνωρίζετε», αποκρίθηκε.

Στη συνέχεια, βέβαια, σήμερα (27/11), συνέχισε το... χαβά του στο Twitter, γράφοντας: «Ο Μπάιντεν θα μπορέσει να μπει στον Λευκό Οίκο ως πρόεδρος μόνο αν καταφέρει να αποδείξει ότι οι γελοίες ''80.000.000 ψήφοι'' του δεν αποκτήθηκαν δόλια ή παράνομα. Όταν θα δείτε τι συνέβη στο Ντιτρόιτ, την Ατλάντα, την Φιλαδέλφεια και το Μιλγουόκι, μαζική απάτη ψηφοφόρων, θα έχει ένα μεγάλο άλυτο πρόβλημα».