Αμερικανικές εκλογές: Δίνουν στον Τραμπ το Τέξας και το Οχάιο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Το Fox News προβλέπει πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα κερδίσει τις Πολιτείες του Τέξας και του Οχάιο, δύο σημαντικές Πολιτείες για τις Αμερικανικές εκλογές.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να επικρατήσει στις αμφίρροπες πολιτείες του Τέξας (38 εκλέκτορες) και του Οχάιο (18 εκλέκτορες), σύμφωνα με πρόβλεψη του Fox News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Τοπική διοίκηση ενέκρινε σχέδιο για την θανάτωση 2.000 ελαφιών στην Καλιφόρνια: Οργανώσεις και κυνηγοί είναι αντίθετοι (vid)
- Απουσιολόγος στον ΟΗΕ: Η Ισραηλινή αντιπροσωπία έπαιρνε «απουσίες» με όσους αποχώρησαν από την ομιλία Νετανιάχου (vid)
- Βελουτέ κολοκύθας, λαβράκι και… Silicon Valley: Η guest list του δείπνου Τραμπ-Σι και το μενού της πολυτέλειας