Reuters: «Ανησυχητικές ζωτικές λειτουργίες του Τραμπ, κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες»!

Gazzetta team
Reuters: «Ανησυχητικές ζωτικές λειτουργίες του Τραμπ, κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες»!
Ενώ o γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ λέει πως είναι «πολύ καλά», πηγή με γνώση της κατάστασης δήλωσε στο Reuters πως «δεν βρίσκεται ακόμη σε σαφή πορεία ανάρρωσης από την Covid-19 και ορισμένα από τα ζωτικά του σημεία κατά τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικά»!

Ένας χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η είδηση πως ο Αμερικανός πρόεδρος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό έχει προκαλέσει πανικό στις ΗΠΑ -και όχι μόνο. Με τη χώρα, άλλωστε, να βρίσκεται στο παρά ένα των εκλογών, ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι και τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας του πλανητάρχη.

Σύμφωνα με τον γιατρό του Λευκού Οίκου, Σον Κόνεϊ, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παίρνει οξυγόνο και είναι απύρετος εδώ και 24 ώρες. Ο Δρ Κόνεϊ δήλωσε, μάλιστα, πριν από λίγες ώρες ότι ο πρόεδρος δεν είχε ούτε δυσκολίες στην αναπνοή -όπως γράφουν αρκετά αμερικανικά Μέσα- και «είναι πολύ καλά».

Διευκρίνισε, επίσης, πως θα λάβει πενθήμερη αγωγή με remdesivir, αλλά δεν είναι σε θέση ακόμη να προσδιορίσει το χρονικό διάστημα της παραμονής του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο.

«Ορισμένα από τα ζωτικά του σημεία κατά τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικά»

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, δημοσίευμα του πάντα έγκυρου Reuters έρχεται να βάλει... φωτιά!

Πηγή, κοντά στον Ντόναλντ Τραμπ, με γνώση της κατάστασης, τονίζει πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν βρίσκεται ακόμη σε σαφή πορεία ανάρρωσης από την Covid-19 και ορισμένα από τα ζωτικά του σημεία κατά τις τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ ανησυχητικά!

Η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομασθεί, δήλωσε, εξάλλου, ότι οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για τη φροντίδα του Αμερικανού προέδρου.

Οι εκτιμήσεις αυτές, φυσικά, έρχονται σε αντίθεση με τις ανακοινώσεις του γιατρού του Λευκού Οίκου, Σον Κόνεϊ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ