Νέα αυστηρά μέτρα στα ντιμπέιντ: Θα κόβεται ο ήχος όποιου διακόπτει (vid)

Gazzetta team
Νέα αυστηρά μέτρα στα ντιμπέιντ: Θα κόβεται ο ήχος όποιου διακόπτει (vid)
Μετά τις ντροπιαστικές εικόνες μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν, η επιτροπή που διοργανώνει τα ντιμπέιντ αποφάσισε να πάρει αυστηρά μέτρα.

Τα όσα έλαβαν χώρα στο πρώτο ντεμπέιντ του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, μόνο ως ντροπιαστικά μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς η κατάσταση θύμιζε περισσότερο συζήτηση μαθητών δημοτικού, παρά υποψήφιων για τον Αμερικάνικο προεδρικό θώκο.

Έτσι, η επιτροπή που διοργανώνει την διαδικασία αυτή, σύμφωνα με το BBC αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της ενόψει της συνέχεια, προκειμένου να μην επαναληφθούν εικόνες σαν και αυτές που είδαμε χθες τα ξημερώματα.

Το πρώτο και βασικότερο είναι αυτό που θα αφορά την διακοπή του λόγου... Όταν λοιπόν ένας υποψήφιος μιλάει στο δίλεπτο που έχει στην διάθεσή του και άλλος πάει να τον διακόψει, δεν θα μπορεί να το κάνει, καθώς στο διάστημα αυτό το μικρόφωνό του θα είναι κλειστό.

Κάτι που μάλλον δεν ευνοεί τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σύμφωνα με το CBS διέκοψε τον αντίπαλό του συνολικά 73 φορές σε 90 λεπτά.

Μάλιστα, δεν θα είναι το μοναδικό μέτρο που θα ληφθεί. Θα υπάρξουν και άλλα που θα ληφθούν μέσα στις επόμενες και θα ανακοινωθούν στα επιτελεία των δύο υποψηφίων, χωρίς να υπάρχει διαπραγμάτευση πάνω σε αυτά.