Η εξομολόγηση του πρώην πορνοστάρ Κένζο: «Απέκτησε παιδί από ένα live show» (vid)

Gazzetta team
Η εξομολόγηση του πρώην πορνοστάρ Κένζο: «Απέκτησε παιδί από ένα live show» (vid)
Για τον εθισμό του στο σεξ μίλησε ο πρώην πορνοστάρ Κένζο, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στο παιδί που απέκτησε σε live show, αλλά και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Σε μία προσωπική εξομολόγηση για την ζωή του μέχρι στιγμής, εξελίχθηκε η παρουσία του Κένζο στο χθεσινό «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο πρώην πλέον πορνοστάρ αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, στην εμμονή του στο σεξ, αλλά και στο παιδί που απέκτησε σε ένα live sex show και το οποίο δεν μπορεί να δει μέχρι στιγμής.

Μιλώντας για την ζωή του ως παιδί, ο Κένζο είπε: «Στα 9 μου χρόνια, το 1996 μας έφερε η μητέρα μου στη Θεσσαλονίκη. Έχω μία αδερφή μεγαλύτερη αλλά επειδή ο πατέρας μου ήταν πολύ “ενεργητικός” άνθρωπος έχω περίπου 20 αδέλφια σε ολόκληρο τον κόσμο. Μαζί του δεν μιλάω καθόλου. Μιλήσαμε τελευταία φορά πριν από ένα χρόνο, όταν μου ζήτησε λεφτά. Η απουσία του πατέρα μου έχει παίξει ρόλο στο πώς οδηγήθηκα να κάνω κάποια πράγματα. Μεγάλωσα με τη μαμά μου».

Η είσοδος στην ερωτική βιομηχανία

Όσον αφορά στην συμμετοχή του στα ερωτικά shows, αποκάλυψε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν στη Θεσσαλονίκη, έκανα στριπτίζ και μετά, τον επόμενο χρόνο πήρα προαγωγή. Μου προσέφεραν να κάνω live σεξ πάνω στην πίστα. Μιλούσα πριν από λίγο με κάποιους ανθρώπους που μου λένε “πώς ήταν;” και του λέω δεν μπορώ να στο εξηγήσω, γιατί ήμουν ένας άλλος άνθρωπος”. Ήταν μία αρρώστια που είχα γιατί εγώ είχα αρρώστια με το σεξ. Αυτά έχουν δημιουργηθεί όλα από τα παιδικά χρόνια. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Ήμουν εξαρτημένος.

Από τα 16 μου αντιλήφθηκα ότι είμαι σεξομανής. Από την απουσία του πατέρα μου εγώ είχα μείνει με τρεις γυναίκες, μητέρα, αδερφή και γιαγιά. Και σαν νέο παιδί δεν μπορούσα να ανοιχτώ ούτε να μιλήσω ελεύθερα με τη μητέρα μου. Εκείνη φοβόταν πολύ μην γίνω σαν τον πατέρα μου κάτι που τελικά έγινε, απλώς εγώ το έκανα επαγγελματικά. Αν ο μπαμπάς δεν ήταν αυτός ο μπαμπάς, αλλά εκείνος που κάθεται σπίτι θα ήταν διαφορετικό το στόρι, δεν θα υπήρχαν δράκοι στο παραμύθι».

Ο γιος που δεν μπορεί να δει

Ο πρώην πλέον πορνοστάρ αναφέρθηκε και στο πως έγινε πατέρας ενός αγοριού που δεν μπορεί να δει: «Έχω ένα παιδί 14 ετών. Ήμουν 17,5 και μόλις είχα έρθει στην Αθήνα ως guest star για ένα show με live σεξ. Από την ένταση εκσπερμάτωσα. Και ήρθε η κοπέλα μετά από δύο εβδομάδες και μου λέει “έχω μείνει έγκυος”. Εγώ, στην αρχή δεν το πίστευα. Ο γιος μου είναι καρμπόν εγώ. Η μητέρα του δεν μου μιλάει καθόλου. Ούτε ο γιος μου γιατί δεν τον αφήνει η μητέρα του. Έχω να τον δω δέκα χρόνια. Ο πόνος είναι μεγάλος. Πιστεύω όταν ενηλικιωθεί θα βρει τον πατέρα του».