Άστεγη κοιμόταν έξω από σούπερ μάρκετ και τελικά την προσέλαβαν! (vid)

Gazzetta team
Άστεγη κοιμόταν έξω από σούπερ μάρκετ και τελικά την προσέλαβαν! (vid)
Μια άστεγη γυναίκα κοιμόταν για περίπου ένα χρόνο έξω από σούπερ μάρκετ, μέχρι που την προσέλαβαν και άλλαξε η ζωή της!

Η LaShneda Williams ήταν άστεγη και είχε περάσει σχεδόν ένα χρόνο μένοντας σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ. Η ίδια πάλευε, επίσης, με τον εθισμό της στα ναρκωτικά, αλλά και με τους «δαίμονές» της, αφού είχε πέσει και θύμα κακοποίησης στο παρελθόν.

Όλα αυτά, όμως, είναι πλέον πολύ μακρινά, αφού η Williams μπορεί να χαμογελά και να δώσει στη ζωή της μια διαφορετική εξέλιξη και προοπτική, από εκείνη που μπορεί να φανταζόταν.

Η 46χρονη γυναίκα μπορεί να ένιωθε ότι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να βρει δουλειά και να αλλάξει τη ζωή της, η μάνατζερ προσωπικού, όμως, του Nashville Kroger της έδωσε ελπίδα. Μόλις άνοιξαν θέσεις στο σούπερ μάρκετ, η Jackie Vandal την ενθάρρυνε να κάνει αίτηση και όπως αποδείχθηκε, είχε δίκιο.

«Για πρώτη φορά βρήκα γαλήνη»

Η LaSheeda Williams προσελήφθη και νιώθει ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που της έδωσαν κουράγιο, τονίζοντας πως «για πρώτη φορά καταλαβαίνω τι σημαίνει φιλία». Η 46χρονη δουλεύει ήδη οκτώ μήνες στο σούπερ μάρκετ και μένει σε ένα διαμέρισμα, το οποίο επιπλώθηκε με την βοήθεια των συναδέλφων της και της κοινότητας.

«Όλοι εδώ με αγαπούν. Κανείς δεν με κακοποιεί, κανείς δεν με φωνάζει χαζή και ανόητη. Για πρώτη φορά στη ζωή μου βρήκα γαλήνη», δήλωσε συγκινημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ