Κάνιε Γουέστ: Εκτός κούρσας των προεδρικών εκλογών

Gazzetta team
Κάνιε Γουέστ: Εκτός κούρσας των προεδρικών εκλογών
Τα δημοσιεύματα έρχονται λίγες μόνο μέρες μετά από μία δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία ο Κάνιε δεν θα έφτανε ούτε καν το ποσοστό του 2% αν κατέβαινε στις εκλογές.

Ο Κάνιε Γουέστ αποχώρησε από τη διεκδίκηση των προεδρικών εκλογών σε λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του να διεκδικήσει τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με τον Independent, ο Στιβ Κράμερ, μέλος της ομάδας εκστρατείας του Γουέστ, δήλωσε στην εφημερίδα The Intelligencer ότι μετά από συγκέντρωση που έκανε ο ράπερ στη Φλόριντα αποφάσισε να μη συμμετάσχει στις εκλογές.

«Είναι εκτός», είπε ο Κράμερ, κάνοντας γνωστό ότι «ακύρωσε όλα μας πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα καλό ή κακό να πω για τον Κάνιε... Οποιοσδήποτε υποψήφιος για πρόεδρος για πρώτη φορά έχει αυτούς τους ενδοιασμούς».

Ούτε 2%!

Τα δημοσιεύματα έρχονται λίγες μόνο μέρες μετά από μία δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία ο Κάνιε δεν θα έφτανε ούτε καν το ποσοστό του 2% εάν κατέβαινε στις εκλογές.

Ο Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις 4 Ιουλίου, γράφοντας στο tweet: «Πρέπει τώρα να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση της Αμερικής εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενώνοντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας. Αγωνίζομαι για να εκλεγώ πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».