Ο Τραμπ φόρεσε μάσκα για πρώτη φορά (vid)

Gazzetta team
Ο Τραμπ φόρεσε μάσκα για πρώτη φορά (vid)
Ήρθε η ώρα που το είδαμε και αυτό. Ο ατρόμητος και απτόητος Ντόναλντ Τραμπ, που ως σήμερα ήταν αδιάφορος αν όχι πολέμιος των προληπτικών μέτρων για τον Covid-19, φόρεσε μάσκα!..

Αφού συνέστησε κατανάλωση… απολυμαντικών, είπε ότι το 99% των κρουσμάτων στις ΗΠΑ είναι ακίνδυνο και τάχθηκε υπέρ της χρήσης χλωροκίνης, την οποία αμφισβητεί η επιστημονική κοινότητα, τελικά, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποτιμά μήνες τώρα τη σοβαρότητα της πανδημίας, πείστηκε να φορέσει μάσκα σε δημόσια εμφάνιση.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εθεάθη για πρώτη φορά χθες Σάββατο να φοράει προστατευτική μάσκα δημόσια, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, όπου συναντήθηκε με τραυματισμένους στρατιώτες και μέλη του υγειονομικού προσωπικού.

Ο Τραμπ πιεζόταν εδώ κι εβδομάδες να δώσει το καλό παράδειγμα την ώρα που σημειώνεται εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορονοϊό σε δεκάδες πολιτείες των ΗΠΑ. Μέχρι σήμερα, απέφευγε συστηματικά να εμφανιστεί με μάσκα δημόσια.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου και συνεργάτες του που τον συνόδευαν φόραγαν μαύρες μάσκες προσερχόμενοι στο Ουόλτερ Ριντ.

Πηγή: Reader.gr