Αρνητικά και τα 500 τεστ στην Ρόδο (vid)
Aρνητικά ήταν όλα τα τεστ που έγιναν στους επισκέπτες της Pόδου και της Kω κατά την πρώτη ημέρα άφιξής στους στα νησιά, την Tετάρτη 1η Iουλίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τόσο τα 500 τεστ για κορονοϊό που έγιναν στη Pόδο όσο και τα 300 που έγιναν στην Kω, ήταν όλα αρνητικά κι έτσι οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν τις διακοπές τους, με τους προβλεπόμενους για τον γενικό πληθυσμό κανονισμούς.
Σε καραντίνα παραμένουν οι Σουηδοί
Την ίδια ώρα, τα δικά τους αποτελέσματα αναμένουν οι επιβάτες που ήταν στην πτήση από την Στοκχόλμη που προσγειώθηκε στο νησί την Πέμπτη.
Όπως όμως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Κωνσταντίνος Τσαρασλιάς, όλοι οι επιβάτες της ειδικής πτήσης της TUI Nordic υπεβλήθησαν σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.
Εάν δεν βρεθούν θετικοί στον Covid-19 θα μπορέσουν να απολαύσουν τις διακοπές τους στο νησί.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Σάλος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς: Η Ντανίκα Μέισον παραδέχτηκε on air ότι ήταν μεθυσμένη πριν το viral ρεπορτάζ
- Συγγενείς άρπαξαν παππού 102 ετών από νοσοκομείο της Ταϊβάν για να μην γράψει την περιουσία στην 68χρονη νέα του σύζυγο (vid)
- Μεγάλη διαδικτυακή εκστρατεία: Οι κόκκινοι προς εξαφάνιση σκίουροι πρέπει να αποκτήσουν το δικό τους emoji
