Έψαχνε στο ίντερνετ «πώς να βιάσεις και να τη γλιτώσεις»: Κακοποίησε 40χρονη και τον «τσάκωσαν» οι κάμερες ασφαλείας (vid)

Gazzetta team
Έψαχνε στο ίντερνετ «πώς να βιάσεις και να τη γλιτώσεις»: Κακοποίησε 40χρονη και τον «τσάκωσαν» οι κάμερες ασφαλείας (vid)
Ένας 29χρονος προσπάθησε να ξεφύγει αφού βίασε και χτύπησε άγρια μια 40χρονη γυναίκα στο Μπόρνμουθ της Βρετανίας αλλά τον έπιασαν οι κάμερες ασφαλείας.

Στο βίντεο, που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται ο Λουκ Γουέστ να φεύγει αφού έχει αφήσει γυμνή και σχεδόν αναίσθητη το θύμα του.

Δύο ώρες πριν από τη σεξουαλική επίθεση, ο δράστης είχε επισκεφθεί ένα στριπ κλαμπ μαζί με έναν φίλο του.

Οι δυο τους γύρισαν στο σπίτι αλλά ο Γουέστ ξαναέφυγε, ψάχνοντας, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια γυναίκα να της επιτεθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο ο 29χρονος έψαχνε στο διαδίκτυο αναλυτικές... οδηγίες για έναν βιασμό. Ειδικότερα έψαχνε «πώς να βιάσεις και να τη γλιτώσεις», «πώς να βιάσεις μια γυναίκα μέρα μεσημέρι», «πώς να αιφνιδιάσεις το θύμα» και «βήμα βήμα πώς να βιάσεις μια γυναίκα».

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από περαστικούς σε ένα πάρκο, γυμνή και σχεδόν αναίσθητη, Την ίδια ώρα κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον Γουέστ να φεύγει τρέχοντας από το σημείο της επίθεσης. Ο 29χρονος συνελήφθη την επόμενη ημέρα.

Ακολούθησε έρευνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου έμενε και βρέθηκαν ένα παντελόνι και ένα τζιν μπουφάν με λεκέδες από αίμα, που αργότερα ταυτοποιήθηκε με αυτό του θύματος.

Πηγή: Reader.gr