Άνδρας πέταξε από τον Καναδά στην Γερμανία για να κάνει παράπονα για την Mercedes του!

Gazzetta team
Άνδρας πέταξε από τον Καναδά στην Γερμανία για να κάνει παράπονα για την Mercedes του!
Ο άνδρας ισχυρίζεται πως το πρόβλημα στην Mercedes του τον έχει επηρεάσει ψυχολογικά.

Ένας άντρας πέταξε από τον Καναδά προς τα κεντρικά γραφεία της Mercedes-Benz στη Γερμανία για να παραπονεθεί ότι το αυτοκίνητό του αξίας 155.000 δολαρίων (121.403 λίρες) δεν ήταν ασφαλές.

Η Guifang Huo και ο σύζυγός της Da Tong Yang αγόρασαν το αυτοκίνητο, ένα μοντέλο sedan S550, το 2017, πιστεύοντας τότε ότι ήταν ένα από τα ασφαλέστερα οχήματα.

Μόλις ένα χρόνο αργότερα, ισχυρίστηκαν ότι το τιμόνι του αυτοκινήτου «κλείδωσε» ενώ οδηγούσαν κατά μήκος της λεωφόρου West 41st Avenue στο Βανκούβερ.

Μετά από αυτό το πήγαν για service στην Mercedes-Benz Richmond την επόμενη μέρα, όπου επρόκειτο να επισκευαστεί, με τους μηχανικούς να λένε ότι το πρόβλημα ήταν ηλεκτρικό.

Ωστόσο, η κυρία Huo αρνήθηκε να δεχτεί το αυτοκίνητο και ζήτησε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Το 2019, το ζευγάρι υπέβαλε αγωγή εναντίον της Mercedes, σύμφωνα με πληροφορίες που ισχυρίζεται ότι υπέφερε σωματικά, ψυχικά και οικονομικά από τη δοκιμασία.

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ.

Ο κ. Γιανγκ πέταξε από το σπίτι του στο Ρίτσμοντ στα γραφεία της εταιρείας στη Στουτγκάρδη τον Ιανουάριο για να διαμαρτυρηθεί!.

Όταν έφτασε εκεί, έκανε μια περιοδεία στα γραφεία τους. Ο κ. Yang αργότερα είπε στο Richmond News ότι είχε πάει εκεί για να διακιωθεί, αλλά αντ 'αυτού έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ενημέρωσε το ζευγάρι ότι η εταιρεία θα εξετάσει το θέμα.

Το αυτοκίνητο ωστόσο παραμένει στο γκαράζ του ζευγαριού.

Η κ. Huo ισχυρίζεται τώρα ότι το ελάττωμα στο αυτοκίνητό της τους προκάλεσε «σημαντική ψυχική αγωνία και άγχος, συμπεριλαμβανομένου του φόβου για την ασφάλεια της οικογένειάς τους».