Απαράδεκτη ανακοίνωση ξενοδοχείου στην Γερμανία: Δεν δέχεται πελάτες που είναι πάνω από 130 κιλά

Gazzetta team
Απαράδεκτη ανακοίνωση ξενοδοχείου στην Γερμανία: Δεν δέχεται πελάτες που είναι πάνω από 130 κιλά
Μόνο απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η κίνηση, χωρίς καμία δικαιολογία.

Μια ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στη Γερμανία δέχθηκε κριτική όταν έκανε μια απαράδεκτη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της επιχείρησης αναφέροντας πως οι εγκαταστάσεις δεν ήταν «κατάλληλες» για άτομα που ζυγίζουν περισσότερο από 130 κιλά (20,4st).

Η Angelika Hargesheimer -όπως είπε- ενημέρωσε τον ιστότοπο του ξενοδοχείου της Beach hotel Sahlenburg στην παραθαλάσσια πόλη Cuxhaven για να προειδοποιήσει τους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα έγραφε: «Για λόγους ευθύνης, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το εσωτερικό δεν είναι κατάλληλο για άτομα με σωματικό βάρος άνω των 130 κιλών».

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Hargesheimer εξήγησε ότι έφτιαξε τον κανόνα αυτόν μετά από ανησυχίες ότι οι υπέρβαροι επισκέπτες ενδέχεται να βλάψουν τα «κλασικά» έπιπλα της. Όπως είπε πρόκειται για ένα ωραία διακοσμημένο ξενοδοχείο και δεν θέλει να τα αλλάξει με πιο ανθεκτικά .

Συνέχισε λέγοντας ότι είχε αποφασίσει τη νέα πολιτική μετά από μήνυση από έναν υπέρβαρο επισκέπτη του οποίου το κρεβάτι κατέρρευσε ενώ κοιμόταν σε αυτό, αναφέρει το LADbible.

Ο άντρας προσπάθησε να ζητήσει αποζημίωση για το συμβάν, αλλά και τα δύο μέρη αργότερα «τα βρήκαν» εκτός δικαστηρίου.

Η Hargesheimer είπε ότι άλλοι υπέρβαροι επισκέπτες είχαν παραπονεθεί ότι δεν χωρούσαν στα ντους και πως οι καρέκλες που χρησιμοποιήθηκαν στην αίθουσα πρωινού ήταν άβολες για εκείνους, ενώ συνέχισε να υποστηρίζει πως αυτό που λέει δεν είναι ρατσιστικό.