Η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί τη Ν. Κορέα: «Μπάσταρδα σκυλιά και αποβράσματα οι αποστάτες»

Gazzetta team
Η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί τη Ν. Κορέα: «Μπάσταρδα σκυλιά και αποβράσματα οι αποστάτες»
Η νεαρή Κιμ Γιο Τζονγκ προειδοποίησε τη Νότια Κορέα πως αν οι αποστάτες δεν σταματήσουν την προπαγάνδα με φυλλάδια, κινδυνεύει η διμερής συμφωνία για ειρήνη μεταξύ των δύο χωρών!

Ένα είναι σίγουρο: Η Κιμ Γιο Τζονγκ είναι έτοιμη αν χρειαστεί να διαδεχθεί τον αδερφό της Κιμ Γιονγκ Ουν!

Η Τζονγκ, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του 36χρονου ανώτατου ηγέτη της Βόρειας Κορέας και τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, με τις φήμες για την υγεία του Ουν, «έπαιξε» πολύ το όνομά της ως διάδοχος, έκανε μια δυναμική εμφάνιση στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας, που μπορεί να σημαίνει πολλά...

Απειλεί τη Νότια Κορέα

Η επονομαζόμενη «πριγκίπισσα της Βόρειας Κορέας», με ανακοίνωσή της, που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA), κάλεσε την κυβέρνηση της Σεούλ να συγκρατήσει τους αποστάτες, που πετούν με μπαλόνια προπαγανδιστικά φυλλάδια στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη μεταξύ των δύο χωρών.

Ωστόσο, οι λέξεις που χρησιμοποίησε δείχνουν ότι βαδίζει στα χνάρια του αδερφού της. Πολλοί μελετητές του καθεστώτος στη Βόρεια Κορέα, άλλωστε, αλλά και ανώνυμες πηγές, ισχυρίζονται πως η Τζονγκ είναι ακόμα πιο σκληρή από αυτόν...

Στην ανακοίνωσή της, η Κιμ Γιο Τζονγκ απειλεί τη Νότια Κορέα πως τα φυλλάδια προπαγάνδας θα μπορούσαν να γίνουν η αιτία για να αποχωρήσει η Πιονγκγιάνγκ από την διμερή συμφωνία για ειρήνη με τη Σεούλ.

«Μπάσταρδα σκυλιά και αποβράσματα οι αποστάτες»

«Μιλώντας καθαρά, οι αρχές της Νότιας Κορέας θα αναγκαστούν να πληρώσουν ακριβό τίμημα, αν αφήσουν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, βρίσκοντας δικαιολογίες», δήλωσε η αδερφή του Κιμ και απείλησε πως αν δεν σταματήσουν τα φυλλάδια προπαγάνδας, η χώρα της θα αποχωρήσει από τη συμφωνία ειρήνης, που υπεγράφη τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Πιονγκγιάνγκ μεταξύ του Κιμ και του προέδρου της Νότιας Κορέας, Μουν Τζε-Ιν.

Στην ανακοίνωσή της, ωστόσο, η αδελφή του Κιμ αποκαλεί τους τους συμπατριώτες της που έχουν αυτομολήσει στη γειτονική χώρα και είναι υπεύθυνοι για τα φυλλάδια προπαγάνδας, «μπάσταρδα σκυλιά» και «αποβράσματα»!