Με 250.000 δολάρια το μοναδικό ιδιωτικό νησί των ΗΠΑ είναι δικό σας για ένα τριήμερο (pics & vid)

Gazzetta team
Με 250.000 δολάρια το μοναδικό ιδιωτικό νησί των ΗΠΑ είναι δικό σας για ένα τριήμερο (pics & vid)
Αν σας περισσεύουν 250.000 δολάρια, μπορείτε να κλείσετε ένα τριήμερο στο μοναδικό ιδιωτικό νησί των ΗΠΑ, το παραδεισένιο Little Palm Island.

Δεν χάνεται η προσφορά για το Little Palm Island!

Έχοντας προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της πρωτόγνωρης συγκυρίας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αυτό το ιδιωτικό νησάκι στα ανοιχτά των ακτών της Φλόριντα καλεί τους ενδιαφερόμενους να το νοικιάσουν για τρία βράδια, με τιμές που ξεκινούν... μόνο από τις 250 χιλιάδες δολάρια! Τσάμπα πράμα.

Βέβαια, κάπου εκεί ήταν και πέρυσι το κόστος, αλλά ο Kevin Geanides, γενικός διευθυντής της εταιρείας διαχείρισης του νησιού, λέει πως η προσφορά θα έχει μεγάλη ανταπόκριση τώρα, καθώς το νησάκι προσφέρει στους προσωρινούς κατοίκους του «πολυτέλεια και εγγυήσεις για καθαριότητα και κοινωνική αποστασιοποίηση».

Το Little Palm Island είναι ένα νησάκι 4 στρεμμάτων στα Φλόριντα Κις (το σύμπλεγμα νησιών στο αρχιπέλαγος της Φλόριντα), που λέγεται πως είναι το μοναδικό ιδιωτικό νησιωτικό θέρετρο σε ολόκληρη την Αμερική. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 30 άτομα κάθε φορά (60 στην προ-κορονοϊού εποχή), και οι 250.000 αφορούν είτε ένα ζευγάρι που θέλει το νησί για πάρτη του για ένα τριήμερο είτε μια παρέα 30 ατόμων. Επομένως, στην τελευταία περίπτωση το κόστος για κάθε άτομο είναι γύρω στα 8.300 δολάρια.

Για τους πιο... κουβαρντάδες, πάντως, υπάρχει και το πακέτο του 1,2 εκατ. δολαρίων, αν θέλουν περισσότερη χλιδή και υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, η all-inclusive προσφορά περιλαμβάνει 30 σουίτες, γκουρμέ γεύματα, ελλιμενισμό τουλάχιστον 10 γιοτ, θαλάσσια σπορ, κοκτέιλ και μία σαμπάνια υποδοχής, συν φιλοδωρήματα και ΦΠΑ. Δεν περιλαμβάνει, ωστόσο, τα αλκοολούχα ποτά. Υπάρχει, επίσης, snorkeling (βλέπεις τον βυθό από την επιφάνεια της θάλασσας) και καταδύσεις, αλλά και μπάρμπεκιου στην παραλία και νύχτες καζίνο.

Τώρα, αν δεν έχετε βρει τους άλλους 29 για να πάτε ή, έστω, δεν σας βρίσκονται πρόχειρες μερικές χιλιάδες δολάρια, μπορείτε να κλείσετε μια μεμονωμένη σουίτα για 1.500 δολάρια για κάθε βράδυ, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχετε ολόκληρο το νησί δικό σας.

Δεν συμφέρει. Καλύτερα επιλέξτε την προσφορά.