79χρονη θάφτηκε ζωντανή από τον γιο της, αλλά σώθηκε 3 μέρες μετά (vid)

Gazzetta team
79χρονη θάφτηκε ζωντανή από τον γιο της, αλλά σώθηκε 3 μέρες μετά (vid)
Η 79χρονη οφείλει στο οτι ζει ακόμα, στη νύφη της που πληροφόρησε την αστυνομία για το που την είχε θάψει ο γιος της.

Υπόθεση που κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει ταινία θρίλερ, με happy end ευτυχώς, είδε το φως της δημοσιότητας στην επαρχία Σανξί της Κίνας.

Εκεί λοιπόν, όπως αναφέρουν η South China Morning Post ένας 58χρονος άνδρας έθαψε ζωντανή την μητέρα του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, όμως τρεις μέρες χάρη στις πληροφορίες που έδωσε στην αστυνομία η νύφη της, κατάφερε να σωθεί...

Ας πάρουμε όμως από την αρχή το... κουβάρι αυτής της απίστευτης ιστορίας. Η Γανγκ όπως είναι το όνομα της ηλικιωμένης γυναίκας, ζούσε στην επαρχία Γκανσού όταν πριν από λίγα χρόνια επέστρεψε στο Τζινγκμπιάν για να ζήσει με τον μεγάλο της γιο, Μα.

Κάπου εκεί άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ ένα ατύχημα που είχε τον Νοέμβριο την κρατούσε στο κρεβάτι.

Η κατάσταση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον γιο της, ο οποίος αποφάσισε να την σκοτώσει προκειμένου να απαλλαχθεί από την υποχρέωση να την φροντίζει. Έτσι, την πήρε με το αυτοκίνητό του και πήγαν σε μία ερημική τοποθεσία όπου την έθαψε ζωντανή.

Όταν όμως επέστρεψε χωρίς αυτή, η σύζυγός του άρχισε να ανησυχεί και αποφάσισε την Πέμπτη να απευθυνθεί στην αστυνομία, η οποία άρχισε τις ερωτήσεις στον 58χρονο άνδρα.

Εκείνος ομολόγησε για την πράξη του και υπέδειξε στις αρχές το σημείο, όπου ξεκίνησε το σκάψιμο για την ανεύρεση του πτώματος. Η ηλικιωμένη γυναίκα όμως, ευτυχώς, αποδείχθηκε σκληρό... καρύδι, καθώς βρέθηκε ζωντανή, αν και ήταν θαμμένη ζωντανή, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης.

Φυσικά, ο Μα οδηγήθηκε στην φυλακή.