Γυναίκα ρίχνει μπουνιές με γάντια του μποξ σε σκύλο! (vid)

Gazzetta team
Γυναίκα ρίχνει μπουνιές με γάντια του μποξ σε σκύλο! (vid)
Σάλος με βίντεο που κυκλοφορεί στα social media και δείχνει μια νεαρή γυναίκα με γάντια του μποξ να ρίχνει κανονικότατες μπουνιές σε σκύλο!

Μια γυναίκα από το Αϊντάχο των ΗΠΑ βρίσκεται υπό έρευνα από την Ανθρωπιστική Εταιρεία της πολιτείας, μετά από ένα εξωφρενικό βίντεο, που έγινε viral στα social media, με την ίδια να φοράει γάντια του μποξ και να ρίχνει μπουνιές σε σκύλο!

Στο βίντεο, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από το ίδρυμα Animal Hope & Wellness και έχει ξεπεράσει τα 400.000 views, η νεαρή γυναίκα χτυπάει επανειλημμένα έναν γερμανικό ποιμενικό και στις δύο πλευρές του κεφαλιού του, με το δύσμοιρο ζώο να προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται...

Η γυναίκα ακούγεται, μάλιστα, να λέει «τον χτύπησα τόσο σκληρά, το ένιωσα και εγώ», ενώ ένας άντρας, ο οποίος πιθανώς τραβάει το βίντεο, γελάει.

Σύμφωνα με την Ανθρωπιστική Εταιρεία του Αϊντάχο, το Animal Hope & Wellness έχει λάβει αμέτρητες κλήσεις για το βίντεο, απαιτώντας τη διάσωση του σκύλου. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται σύντομα η απόφαση του εισαγγελέα.