Στο... μικροσκόπιο της Νότιας Κορέας η επανεμφάνιση του Κιμ: «Δεν υποβλήθηκε σε επέμβαση» (vid)

Gazzetta team
Στο... μικροσκόπιο της Νότιας Κορέας η επανεμφάνιση του Κιμ: «Δεν υποβλήθηκε σε επέμβαση» (vid)
Η εκτίμηση της Νότιας Κορέας είναι ότι ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν δεν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap που επικαλείται αξιωματούχο στον προεδρικό Γαλάζιο Οίκο, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, δεν υπεβλήθη τελικά σε χειρουργείο.

«Κυκλοφόρησαν εικασίες ότι ο πρόεδρος Κιμ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς παρατηρήθηκε κάποια διαφορά στο βάδισμά του», δήλωσε ο αξιωματούχος.

«Έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι δεν έγινε χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τέτοιες λεπτομέρειες» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά από 20 ημέρες φημών και σεναρίων για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο ανώτατος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων εργοστασίου φωσφορικών λιπασμάτων στη Σουντσόν», ανέφερε τηλεγράφημα του KCNA.

«Παρέστη στην τελετή» και «όλοι οι παρευρισκόμενοι τον υποδέχθηκαν με ζητωκραυγές» όταν εμφανίστηκε, σύμφωνα με το κείμενο αυτό.

Η δημόσια εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν, πάντα σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα κρατικά βορειοκορεατικά Μέσα, πραγματοποιήθηκε μετά από τον ορυμαγδό φημών για την υγεία του και τα σενάρια ακόμη και για ενδεχόμενο θάνατό του και διαδοχή του από την αδερφή του.

Άλλα σενάρια ήθελαν τον ηγέτη της Πιονγκγιάνγκ να έχει αποσυρθεί σε θέρετρο, προκειμένου να μπει σε καραντίνα, μετά από πιθανά κρούσματα κορωνοϊού στην προσωπική του φρουρά.

Πηγή: Reader.gr