Απίστευτες εικόνες: 6.000 οικογένειες στην ουρά για την «Τράπεζα Φαγητού»! (pics & vid)

Gazzetta team
Απίστευτες εικόνες: 6.000 οικογένειες στην ουρά για την «Τράπεζα Φαγητού»! (pics & vid)
Τρομερές εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου από τρόφιμα που μοίρασε η «Τράπεζα Φαγητού» στο Σαν Αντόνιο, με ουρές 6.000 αυτοκινήτων να είναι στο δρόμο.

Εκατομμύρια κόσμου είναι σε ανάγκη, μετά την πανδημία του κορονοϊού, και όλο και περισσότεροι στρέφονται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Στο Σαν Αντόνιο, όμως, επικράτησε το... αδιαχώρητο, όταν η «Τράπεζα Φαγητού» (San Antonio Food Bank) μοίρασε τόνους τροφίμων σε περίπου 6.000 οικογένειες σε μία ημέρα - κάποια δημοσιεύματα των ΗΠΑ αναφέρουν πως ο αριθμός έφτασε τις 10.000.

Οι εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν ουρές από χιλιάδες αυτοκίνητα στο «Trader's Plaza» του Σαν Αντόνιο, κατά την διάρκεια της διανομής τροφίμων την Πέμπτη (09/04).

Οικογένειες σε ανάγκη περίμεναν ώρες για να πάρουν φρέσκα φρούτα, λαχανικά και άλλα αγαθά που δύσκολα μπορούν να βρουν στα σούπερ μάρκετ και γέμισαν το αυτοκίνητό τους με πράγματα που χωρούν σε δυο καρότσια και μπορεί να τους βγάλει ένα μήνα.

Η εκδήλωση αυτή, που ονομάζεται «Mega Giveaway», γίνεται δύο φορές την εβδομάδα και θα συνεχιστεί μέχρι να περάσει η δύσκολη κατάσταση που έχει φέρει ο Covid-19.

Ο Πιτ Ντελγκάδο, που περίμενε στην ουρά, δήλωσε στο «FOX San Antonio»: «Είμαι εδώ σίγουρα 12 ώρες. Είναι σημαντικό για εμένα και την γυναίκα μου, γιατί δεν έχουμε τίποτα να φάμε. Έφερε μαζί μου κρακεράκια και φυστικοβούτυρο, για να με κρατήσει τη νύχτα. Δεν είχαμε ψωμί ή κάτι άλλο, για να πάρω μαζί μου και να βγάλω τη νύχτα».