Δήμαρχος προσπάθησε να διαλύσει πάρτι εν μέσω καραντίνας και ανακάλυψε πως ήταν εκεί η γυναίκα του!

Gazzetta team
Δήμαρχος προσπάθησε να διαλύσει πάρτι εν μέσω καραντίνας και ανακάλυψε πως ήταν εκεί η γυναίκα του!
Ο δήμαρχος του Ιλινόις, Brant Walker δήλωσε ότι η σύζυγός του παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί λόγω του κορονοϊού και πήγε σε πάρτι.

Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης στο Ιλινόις πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, που λέει και παροιμία.

Συγκεκριμένα προειδοποίησε τους πολίτες ότι είχε φωνάξει την αστυνομία για να διαλύσει πάρτι ή συγκεντρώσεις σε κλαμπ, αφού είχε επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του κορονοϊού.

«Αυτές είναι πολύ σοβαρές στιγμές και σας παρακαλώ να παραμείνετε στο σπίτι», δήλωσε ο Brant Walker το Σάββατο. «Οι γονείς, παρακαλώ κρατήστε τα παιδιά σας στο σπίτι», ανέφερε.

Ωστόσο ο δήμαρχος όπως φαίνεται βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη αφού ανάμεσα στους «απείθαρχους» πολίτες ήταν και η γυναίκα του, η οποία εθεάθη σε ένα από αυτά τα πάρτι, αναφέρει η huffingtonpost.co.uk

Αυτό μάλιστα το αποκάλυψε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook, αφού ανέφερε ότι η αστυνομία είχε βρει τη σύζυγό του σε ένα μπαρ στην πόλη που λειτουργούσε παράνομα.

Ο Walker δήλωσε ότι ήταν αμήχανος και ζήτησε συγνώμη στους ψηφοφόρους του.

«Η σύζυγός μου είναι ενήλικη και παίρνει τις δικές της αποφάσεις και σε αυτή την περίπτωση ενήργησε χωρίς να σκεφτεί», έγραψε.

«Θα αντιμετωπίσει τις ίδιες συνέπειες για την άσχημη απόφαση της, όπως τα άλλα άτομα που συνελήφθησαν», πρόσθεσε.

Ο Walker δεν έδωσε το όνομα της συζύγου του ούτε εντοπίστηκε σε τοπικές ειδήσεις.