Κορίτσι κατεβαίνει από λεωφορείο και τρέχει για να γλιτώσει την καραντίνα (vid)

Gazzetta team
Κορίτσι κατεβαίνει από λεωφορείο και τρέχει για να γλιτώσει την καραντίνα (vid)
Ποιος το περίμενε πριν από ένα δίμηνο ότι στην Κίνα θα κυνηγούν τώρα ανθρώπους που έρχονται από το εξωτερικό, για να τους βάλουν σε καραντίνα!

Και όμως!

Καθώς στη χώρα καταγράφονται, πλέον, ελάχιστα και κυρίως εξωτερικά κρούσματα κορονοϊού, από ανθρώπους, δηλαδή, που έρχονται από άλλες χώρες, η προσοχή των Αρχών έχει επικεντρωθεί σε αυτούς.

Μάλιστα, όπως και αλλού (στην Ελλάδα για παράδειγμα) ισχύει και εκεί ότι όποιος έρχεται από το εξωτερικό θα μπαίνει κατευθείαν σε 15νθήμερη καραντίνα. Πόσω μάλλον αν έχει πυρετό...

Ένα κορίτσι, όμως, που μόλις είχε επιστρέψει από τη Γερμανία στις 29 Μαρτίου, δεν ήθελε ούτε να σκεφτεί το ενδεχόμενο της καραντίνας.

Σε ένα απίστευτο βίντεο, λοιπόν, από την πόλη Τσινγκτάο, εμφανίζεται να κατεβαίνει από το λεωφορείο με τα πράγματά της και αρχίζει να τρέχει!

Ξοπίσω της, όμως, την ακολουθούν τέσσερις άνθρωποι με μάσκες και προστατευτικές φόρμες, που την πιάνουν και τη ρίχνουν στο έδαφος.

Για την ιστορία, η κοπέλα είχε πυρετό 37,7 όταν μπήκε στο αεροπλάνο στη Φρανκφούρτη, και τόσο συνέχιζε να έχει όταν έφτασε στην Κίνα...