Αποβλήθηκε από τον Λευκό Οίκο επειδή δεν τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορονοϊού

Gazzetta team
Αποβλήθηκε από τον Λευκό Οίκο επειδή δεν τηρούσε τα μέτρα ασφαλείας λόγω κορονοϊού
Δημοσιογράφος του One America News Network δεν σεβάστηκε τους κανόνες περί social distancing, δηλαδή κοινωνικής αποστασιοποίησης, και είδε εαυτόν εκτός Λευκού Οίκου.

Εδώ κι ένα μήνα ο Λευκός Οίκος, αλλά και η Ένωση Ανταποκριτών του, είχαν ενημερώσει άπαντες για τα μέτρα κατά του κορονοϊού, ωστόσο, από ότι φάνηκε κάποιος δεν πειθάρχησε.

Σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας, στην αίθουσα ενημέρωσης επιτρέπεται η είσοδος σε 15 ρεπόρτερ ημερησίως, ενώ δημοσιογράφοι από μικρότερα μέσα ενημέρωσης θα μπορούσαν να πηγαίνουν εκ περιτροπής μία φορά ανά πολλές ημέρες.

Μία ρεπόρτερ, όμως, του One America News Network (OANN) φάνηκε να αγνοεί αυτούς τους κανόνες, αφού βρέθηκε στην αίθουσα ενημέρωσης δύο ημέρες σερί, την Τρίτη και την Τετάρτη.

Όπως αναφέρουν οι «Los Angeles Times», ζητήθηκε στη Σανέλ Ράιον να φύγει από την αίθουσα, επειδή δεν ήταν η μέρα της. Εκείνη αρνήθηκε και υποστήριξε πως την κάλεσε η γραμματέας του γραφείου Τύπου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ.

Η Ένωση Ανταποκριτών ενημέρωσε με ανακοίνωση πως απέβαλε την Ράιον για παραβίαση της πολιτικής και για τη δημόσια ασφάλεια.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του OANN, Τσαρλς Χέρινγκ, σε email που έστειλε στην «Washington Post» δήλωσε ως η παρουσία της Ράιον εκείνη την ημέρα στο Λευκό Οίκο «ήταν απαραίτητη» και πως την κάλεσαν να πάει.