Τύπος μπαίνει σε αστυνομικό τμήμα και βήχει στα ψέματα λέγοντας πως έχει κορονοϊό (vid)

Gazzetta team
Τύπος μπαίνει σε αστυνομικό τμήμα και βήχει στα ψέματα λέγοντας πως έχει κορονοϊό (vid)
Ένας θρασύς τύπος παρουσιάστηκε στο τμήμα, όπως υποχρεούται να κάνει, και άρχισε να βήχει, λέγοντας πως έχει κορονοϊό, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και εντέλει... να του απαγγελθούν κατηγορίες!

Άλλη μία πλάκα, που καθόλου πλάκα δεν είναι, από έναν τύπο στην Αυστραλία.

Ένας 21χρονος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, εμφανίζεται σε βίντεο, που τραβάει ο ίδιος, να μπαίνει σε αστυνομικό τμήμα και να βήχει στα ψέματα, λέγοντας πως έχει κορονοϊό!

Ο εν λόγω άνδρας εμφανίζεται, αρχικά, στο βίντεο να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο έξω από το Α.Τ. του Coffs Harbour, ενώ ακούγεται να λέει «πρέπει να δίνω αναφορά κάθε μέρα σε αυτά τα σκυλιά», εννοώντας, προφανώς, ότι πρέπει να παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο τμήμα για κάποιον -όχι καλό- λόγο.

Στη συνέχεια, λοιπόν και ενώ έχει μπει στο κτίριο, αρχίζει να βήχει με ένταση και λέει σε μια 71χρονη αστυνομικό στην είσοδο: «Πρέπει να αναφέρω, συγγνώμη, ότι βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό».

Η γυναίκα τον ρωτάει αν μιλάει σοβαρά και ο 21χρονος ακούγεται να της απαντάει θετικά, πηγαίνοντας το... παραμύθι και ένα βήμα παραπέρα, αφού ισχυρίζεται ότι επιστρέφει στο σπίτι του από το νοσοκομείο, όπου έκανε την εξέταση.

Αμέσως, η αστυνομικός δίνει εντολή να κλείσουν οι πόρτες του τμήματος, προκειμένου να μην έρθει κανένας άλλος σε επαφή με τον νεαρό άνδρα -ο οποίος συνεχίζει να βήχει μπροστά στην 71χρονη!

Λίγο αργότερα, βέβαια, ο τραγικός τύπος αποκαλύπτει πως δεν έχει τίποτα... και συλλαμβάνεται, ενώ η φίλη του, που βρίσκεται απ' έξω, συνεχίζει να τραβάει σε βίντεο το όλο σκηνικό -και να χαζογελάει.

Τελικά, ο 21χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά πρώτα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και κλείστηκε το ραντεβού του με το δικαστήριο για τις 6 Μαΐου...