«Έπεσε» το Netflix σε πολλές χώρες!

Gazzetta team
«Έπεσε» το Netflix σε πολλές χώρες!
Είναι άγνωστοι οι λόγοι που έπεσε το Netflix σε αρκετές χώρες, όπως αναφέρουν ξένα ΜΜΕ και μάλιστα αρκετοί ήταν οι χρήστες που εξέφρασαν τα παράπονά τους στα social media.

Οι περισσότερες χώρες του πλανήτη είναι σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού οι άνθρωποι ανά τον κόσμο μένουν μέσα στο σπίτι.

Στον καιρό του διαδικτύου και του Netflix, οι περισσότεροι βρίσκουν τρόπους να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα βλέποντας σειρές ή ταινίες.

Ωστόσο σύμφωνα με τον Independent, το Netflix έχει σταματήσει να λειτουργεί και πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως στην Ευρώπη δε μπορούν να μπουν στο site της διαδικτυακής πύλης.

Όπως αναφέρει ο Independent: «ανιχνεύθηκαν προβλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, αν και επικεντρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην Ευρώπη. Η διακοπή ήρθε περίπου στις 6μ.μ. γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι που βγαίνουν έξω για να δουλέψουν είχαν μόλις τελειώσει την εργασία τους και προσπαθούσαν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα».

Μάλιστα η εταιρεία απάντησε στους χρήστες στο twitter πως κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής αυτό ισχύει μόνο για το εξωτερικό αφού δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να συμβεί και στην χώρα μας αφού οι περισσότεροι περνούν την καραντίνα τους παρέα… με το Netflix.