Κάμερα της NASA κατέγραψε UFO μεγαλύτερο της Γης και έσβησε (vid)

Gazzetta team
Κάμερα της NASA κατέγραψε UFO μεγαλύτερο της Γης και έσβησε (vid)
Ξεσαλώνουν οι απανταχού ουφολόγοι, τονίζοντας πως έχουν εντοπίσει σε video της NASA ένα γιγαντιαίο UFO -μεγαλύτερο σε μέγεθος ακόμα και από τη Γη- να πετάει μπροστά από τον Ήλιο.

Πανικό στις τάξεις των απανταχού ουφολόγων έχει προκαλέσει ένα video της NASA, στο οποίο, όπως λένε οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας και των... εξωγήινων, εμφανίζεται ένα γιγαντιαίο UFO -μεγαλύτερο σε μέγεθος ακόμα και από τη Γη- να πετάει μπροστά από τον Ήλιο.

Το περιστατικό συνέβη στις 29 Φεβρουαρίου, είναι, δηλαδή, υπαρκτό και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του βλέποντάς το...

Το στιγμιότυπο, άλλωστε, ανέβηκε πρόσφατα στο κανάλι του YouTube ''Hidden Underbelly 2.0'', η ειδικότητα του οποίου -γνωστοί συνωμοσιολόγοι- είναι όλα αυτά τα μυστήρια και περίεργα, που συμβαίνουν γύρω μας. Και από πάνω μας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το κανάλι, η αποστολή παρατήρησης της NASA, STEREO, βιντεοσκόπησε αυτό το τεράστιο αντικείμενο για 4 δευτερόλεπτα και μετά έσβησε.

Η κάμερα τέθηκε ξανά σε λειτουργία όταν το αντικείμενο είχε περάσει. Σύμφωνα πάντα με τους ουφολόγους, για να μην παρεξηγηθούμε...

Όπως μπορείτε να δείτε, πάντως, το UFO, ή ό,τι είναι αυτό τέλος πάντως, είναι πράγματι μεγαλύτερο από τον πλανήτη μας.

«Μπορείς να καταλάβεις ότι αυτό το πράγμα δεν μοιάζει με τον διαστημικό σταθμό μας, σε καμία περίπτωση. Δεν μοιάζει με κανένα δορυφόρο που έχω δει. Για να είμαι ειλικρινής, όταν πρωτοείδα το υλικό σκέφτηκα: Ο Τροχός του Ιεζεκιήλ! Είναι πολύ όμοιο -ένας κύκλος με έναν σταυρό μέσα του», ανέφερε ο σχολιαστής του video στο YouTube.

Ο ουφολόγος, για την ιστορία, να πούμε πως αναφέρεται στο Βιβλίο του Ιεζεκιήλ, όπου ο προφήτης μίλησε για ένα ιπτάμενο άρμα, που περιγράφεται ως τροχός στη μέση ενός άλλου τροχού.