Ισοβίτης δολοφόνος σκότωσε δύο παιδόφιλους επειδή ένας από αυτούς έβλεπε παιδικά (pics)

Gazzetta team
Ισοβίτης δολοφόνος σκότωσε δύο παιδόφιλους επειδή ένας από αυτούς έβλεπε παιδικά (pics)
O Jonathan Watson τρελάθηκε όταν ένας γνωστός βιαστής κάθισε δίπλα του να δει παιδικά και τον σκότωσε.

Στην ομολογία πως σκότωσε δύο παιδόφιλους σε φυλακή της Καλιφόρνια, προέβη με επιστολή του στο Bay Area News Group, ο Jonathan Watson.

Ο καταδικασμένος δολοφόνος για αρκετό καιρό ήταν σε ατομικό κελί, όμως πάρθηκε η απόφαση από τους υπεύθυνους της φυλακής να μεταφερθεί στον γενικό πληθυσμό.

Κάτι που ακόμα και ο ίδιος ήξερε οτι ήταν λάθος, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του. Κάτι που είπε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι.

Έξι μέρες μετά, στον ίδιο χώρο μεταφέρθηκε και ένας παιδόφιλος, ο οποίος άρχισε να βλέπει στην τηλεόραση παιδικά προγράμματα.

Όπως περιέγραψε στον γράμμα του δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια «επειδή δεν είχα κάνει αυτό που μου είπε το ένστικτό μου να κάνω αμέσως».

Δύο ώρες πριν την μοιραία επίθεση, ο 41χρονος είπε στον φύλακα οτι πρέπει να τον μεταφέρει κάπου που να είναι μόνος του, όμως το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Έτσι έφτασε η στιγμή που ο David Bobb κάθισε κοντά του και έβαλε στην τηλεόραση παιδικό πρόγραμμα.

«Κάποιος άλλος είπε "αλήθεια τώρα θα βλέπει τέτοια πράγματα μπροστά μας" και τότε πήρα κάτι σαν ρόπαλο και πήγα να τον χτυπήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Μόλις τελείωσε, κατευθύνθηκε προς τον φύλακα για να παραδοθεί, όμως στον δρόμο συνάντησε έναν άλλον παιδόφιλο, τον Graham De Luis-Conti. «Σκέφτηκα να κάνω μία χάρη στους υπόλοιπους κρατούμενους», έγραψε χαρακτηριστικά και του επιτέθηκε.

Μάλιστα όταν έφτασε στον φύλακα, εκείνος δεν φάνηκε να τον πιστεύει μέχρι που παρατήρησε την αναστάτωση που υπήρχε στο βάθος.

Το πρώτο θύμα πέθανε την ίδια μέρα, ενώ το δεύτερο τρία 24ωρα μετά.

Η υπόθεση διερευνάται...