Η ιστορία πίσω από το πιο... νευριασμένο νεογέννητο μωρό του κόσμου (pics & vid)

Gazzetta team
Η ιστορία πίσω από το πιο... νευριασμένο νεογέννητο μωρό του κόσμου (pics & vid)
Φωτογράφος κατάφερε να αποτυπώσει την πρώτη γκριμάτσα ενός νεογέννητου που ήταν γεμάτη νεύρα.

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral μία φωτογραφία με ένα νεογέννητο που έχει κερδίσει τον τίτλο του «πιο νευριασμένου μωρού στον κόσμου», καθώς η γκριμάτσα το κάνει να φαίνεται λες και τα έχει πάρει στο... κρανίο με την νοσηλεύτρια που το κρατούσε.

Λόγω της δημοσιότητας λοιπόν που έχει πάρει η εικόνα αυτή, αρκετοί άρχισαν να αναζητούν την ιστορία που κρύβεται πίσω της...

Το ευχάριστο γεγονός της γέννησης αυτού του μωρού, έγινε στις 13 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο του Ρίο Ντε Τζενέιρο στην Βραζιλία και η μητέρα του, Daiane de Jesus Barbosa, είχε φροντίσει να προσλάβει έναν φωτογράφο, προκειμένου να έχει για πάντα την όλη διαδικασία που αποτελεί εμπειρία ζωής.

Ο Rodrigo Kunstmann κατέγραψε την γέννηση της Isabela, τόσο με video, όσο και με φωτογραφίες.

Η μικρή γεννήθηκε με καισαρική και σε αντίθεση με τα περισσότερα μωρά, δεν έκλαψε κατευθείαν. Κάτι όμως που έπρεπε να γίνει, προκειμένου να διαπιστώσουν οι γιατροί πως οι πνεύμονές της λειτουργούσαν κανονικά.

Η Isabela όμως είχε διαφορετική άποψη στις πρώτες στιγμές της ζωής της. Άνοιξε τα μάτια της και απλά κοίταζε τριγύρω της, την ώρα της έκοβαν τον ομφάλιο λώρο, με αποτέλεσμα στο video να ακούγονται οι νοσηλεύτριες να την προτρέπουν να κλέψει, την ώρα που εκείνη τους κοιτάζει.

Τελικά, όπως μπορείτε να δείτε, η μικρή έριξε το πρώτο της κλάμα και όλα πήγαν μια χαρά...