Πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης τα έβαλε με δημοσιογράφο επειδή δεν φόραγε σουτιέν (vid)

Gazzetta team
Πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης τα έβαλε με δημοσιογράφο επειδή δεν φόραγε σουτιέν (vid)
O Sven Spoormakers που πλέον είναι δημοσιογράφος τα... έβαλε με μία δημοσιογράφο που κάλυπτε το «Vuelta a San Juan».

Τουλάχιστον ατυχέστατο ήταν το σχόλιο που έκανε ο Sven Spoormakers στο Twitter για μία νεαρή ρεπόρτερ στην Αργεντινή.

Ο πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης και νυν δημοσιογράφος στην «Het Laatste Nieuws», έβγαλε ένα screenshot τη συνάδελφό του, σχολιάζοντας εμμέσως το γεγονός οτι δεν φορούσε σουτιέν: «Is it cool in Argentina?».

Όπως είναι λογικό, το ποστάρισμά του αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα σχόλια, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της επίσης δημοσιογράφου,της Sophie Smith από την Αυστραλία.

«Σοβαρά; Σε παρακαλώ πες μου οτι έγινε λάθος στην μετάφραση και δεν σχολίασες δημοσίως μία νεαρή ρεπόρτερ. Μιλώντας από εμπειρία, επέτρεψέ μου να σου πω οτι κάνει την ίδια δουλειά με σε εσένα, αλλά δουλεύει περισσότερο επειδή υπάρχουν κάτι μ@λΑκ€ς σαν και εσένα», όμως ο Spoormakers, φαίνεται δεν είχε καταλάβει το λάθος του: «Μην μου βγάζεις το χαρτί του φεμινισμού. Ξέρεις ακριβώς τι φοράει ή μάλλον δεν φοράει. Αν έπαιρνα μία συνέντευξη έχοντας τα γεννητικά μου όργανα έξω, θα γελάγατε μαζί μου».

Η Smith τότε του απάντησε λέγοντας: «Οπότε είναι λάθος της που εσύ δεν μπορείς να μην κοιτάς το στήθος της. Τι έπρεπε να κάνει, να βάλει ένα σακί για να μην ενθουσιάζεσαι. Θα σε βγάλω μία φωτογραφία στην δουλειά, θα την ποστάρω, θα γράψω πόσο μικρό πέος έχεις και εσύ θα είσαι ΟΚ με αυτό;».

Εξαιτίας του ντόρου που προκλήθηκε, ο Spoormakers αναγκάστηκε να κατεβάσει το αρχικό μήνυμα από το Twitter και να ποστάρει μία δημόσια συγγνώμη, λέγοντας πως έκρινε λάθος το όλο περιστατικό.