Τύπος μετά τον σεισμό στην Τουρκία έσκισε τα λάστιχα 160 αυτοκινήτων (vid)

Gazzetta team
Τύπος μετά τον σεισμό στην Τουρκία έσκισε τα λάστιχα 160 αυτοκινήτων (vid)
Λίγα λεπτά μετά τον φονικό σεισμό στην ανατολική Τουρκία, ένας τύπος, στο Ντιγιαρμπακίρ, βγήκε στους δρόμους της πόλης με ένα μαχαίρι στο χέρι και έσκισε τα λάστιχα τουλάχιστον 160 αυτοκινήτων!

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Ντιγιαρμπακίρ, λίγα λεπτά, μάλιστα, μετά τα 6,8 Ρίχτερ, που έπληξαν την ανατολική Τουρκία, και τα οποία ταρακούνησαν, φυσικά, και την εν λόγω πόλη, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο επίκεντρο του φονικού σεισμού.

Ένας τύπος, λοιπόν, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που φοράει κουκούλα και κρατάει ένα μαχαίρι στο δεξί του χέρι, εκμεταλλεύτηκε, προφανώς, την αναμπουμπούλα μεταξύ των κατοίκων από το «χτύπημα του «Εγκέλαδου», βγήκε στους δρόμους και άρχισε να σκίζει λάστιχα αυτοκινήτων!

Και όχι ένα ή δύο...

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εν λόγω άνδρας πρόλαβε να σκίσει τα λάστιχα 160 αυτοκινήτων, «πιάνοντάς» τα με τη σειρά, σε δύο διαφορετικούς δρόμους!

Ουδείς γνωρίζει τις προθέσεις του, το σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων έπαθαν την πλάκα τους το πρωί του Σαββάτου, όταν διαπίστωσαν τι έχει συμβεί...

Οι Αρχές ψάχνουν να βρουν τον βάνδαλο, αλλά, προς το παρόν, δεν έχουν εντοπίσει τα ίχνη του.