Άγριο μπούλινγκ σε 5χρονη μέσα σε σχολικό λεωφορείο! (vid)

Gazzetta team
Άγριο μπούλινγκ σε 5χρονη μέσα σε σχολικό λεωφορείο! (vid)
Αδιανόητες εικόνες μέσα σε σχολικό λεωφορείο, με ένα κοριτσάκι 5 ετών να πέφτει θύμα άγριου μπούλινγκ!

Απίστευτο περιστατικό στο Ντάλας του Τέξας, στις ΗΠΑ, με ένα 5χρονο κοριτσάκι να πέφτει θύμα άγριου μπούλινγκ μέσα στο σχολικό λεωφορείο!

Σύμφωνα με τη New York Post, το περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά τώρα είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Η μικρή Alexis Billings, λοιπόν, επέστρεφε στο σπίτι της μετά το σχολείο, όταν μεγαλύτεροι συμμαθητές της άρχισαν να την παρενοχλούν.

Ωστόσο, δεν έμειναν εκεί, διότι, πολύ γρήγορα, την παρενόχληση ακολούθησαν χαστούκια και πολύ δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι!

Το πραγματικά ασύλληπτο, ωστόσο, είναι πως η μικρή άρχισε να φωνάζει, να κλαίει και να ζητάει βοήθεια από τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίος, όμως, την αγνοούσε!

Το μαρτύριο, τελικά, που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στο εσωτερικό του λεωφορείου -την ύπαρξη της οποίας αγνοούσε ο οδηγός- και κράτησε για, περίπου, 10 λεπτά, τελείωσε για τη μικρή όταν το όχημα έκανε στάση έξω από το σπίτι της και η 5χρονη κατέβηκε τρομοκρατημένη.

Η μητέρα της έμαθε αμέσως όσα είχαν προηγηθεί και κατέβαλε 600 δολάρια για να πάρει το βίντεο στην κατοχή της και να το χρησιμοποιήσει στην αγωγή κατά του οδηγού.

Δείτε το βίντεο: