Γυναίκες στρατιωτικοί χορεύουν και τραγουδούν μπροστά στον ανέκφραστο Κιμ Γιονγκ Ουν (vids)

Gazzetta team
Γυναίκες στρατιωτικοί χορεύουν και τραγουδούν μπροστά στον ανέκφραστο Κιμ Γιονγκ Ουν (vids)
Η κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας έδωσε στη δημοσιότητα ένα... αλλόκοτο απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ διάρκειας, περίπου, 2,5 ωρών για τα πεπραγμένα του Κιμ Γιονγκ Ουν μέσα στο 2019, με γυναίκες στρατιωτικούς να χορεύουν και να τραγουδούν μπροστά στον ανέκφραστο ηγέτη τους.

Ένα, αν μη τι άλλο, αλλόκοτο απόσπασμα από το διάρκειας, περίπου, 2,5 ωρών ντοκιμαντέρ για τα πεπραγμένα του Κιμ Γιονγκ Ουν μέσα στο 2019, έδωσε στη δημοσιότητα η κρατική τηλεόραση της Βόρειας Κορέας.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο, λοιπόν, εμφανίζονται γυναίκες στρατιωτικοί να τραγουδούν και να χορεύουν μπροστά στον ηγέτη τους, ο οποίος παρακολουθεί ανέκφραστος την παράσταση από ένα γραφείο, σε ένα μακρύ, στενό δωμάτιο...

Όταν τελειώνει το σόου, ωστόσο, ο Κιμ σηκώνεται όρθιος και ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, εξάλλου, περιλαμβάνεται και υλικό από τις συναντήσεις του Βορειοκορεάτη δικτάτορα με τους Ντόναλντ Τραμπ, Βλαντίμιρ Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ. Υπάρχουν και πλάνα του Κιμ, δε, που τον δείχνουν να επιθεωρεί από μπολ με σούπα μέχρι μπανιέρες.

Σε άλλο στιγμιότυπο, ο Κιμ μπαίνει στο γυμναστήριο ενός σχολείου, όπου γίνεται δεκτός με ζητωκραυγές από εκατοντάδες παιδιά, κάποια εκ των οποίων έχουν πλαντάξει στο κλάμα από τη συγκίνηση, επειδή βρίσκονται τόσο κοντά του.