Νταντά έδωσε ηλεκτρονικό τσιγάρο στο μωρό που πρόσεχε (vid)

Gazzetta team
Νταντά έδωσε ηλεκτρονικό τσιγάρο στο μωρό που πρόσεχε (vid)
Μια έφηβη νταντά, μαζί με τον 18χρονο φίλο της, έδωσαν στο δίχρονο αγοράκι που πρόσεχαν να καπνίσει ηλεκτρονικό τσιγάρο, με το παιδάκι να βήχει, να κλαίει και να πέφτει κάτω ζαλισμένο!

Αδιανόητο πόσο ανόητοι -για να μην πούμε τίποτα χειρότερο- είναι ορισμένοι άνθρωποι.

Μια 17χρονη νταντά και ο 18χρονος φίλος της πρόσεχαν ένα δίχρονο αγοράκι και του έδωσαν να καπνίσει ηλεκτρονικό τσιγάρο, γιατί, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, αυτό είναι αστείο!

Μάλιστα, τράβηξαν σε βίντεο το τραγικό σκηνικό, το οποίο και δημοσίευσαν στο Snapchat (για τέτοια... τζιμάνια μιλάμε), με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σάλος, που έφτασε, φυσικά, μέχρι τα αυτιά της αστυνομίας, και τώρα να αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες!

Στο βίντεο εμφανίζεται το αγοράκι να ρουφά από το ηλεκτρονικό τσιγάρο, προτού αρχίσει να βήχει και πέσει κάτω. Ενώ κλαίει, δε, η 17χρονη κοπέλα και ο 18χρονος φίλος της, των οποίων οι ταυτότητες δεν αποκαλύφθηκαν από την αστυνομία, γελούν στο παρασκήνιο.

«Αυτό είναι κάτι πολύ σοβαρό. Το έχουμε πάρει πολύ στα σοβαρά και θα υπάρξουν συνέπειες», σχολίασε ο αστυνομικός Κλιφ Γκρίνφιλντ, της αστυνομίας της πόλης Σέντ Κλαιρ στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου και έλαβε χώρα το περιστατικό.

«Στα σίγουρα, αυτό δεν είναι κάτι για να γελάς. Το παιδί ήταν στην εποπτεία τους και η 17χρονη είχε αναλάβει τη φροντίδα του μωρού και είναι δεδομένο ότι παραβίασε αυτά της τα καθήκοντα», πρόσθεσε.