Κοριτσάκι 5 ετών με εγκεφαλική παράλυση έβγαλε 18 εκατ. δολάρια στο YouTube σε έναν χρόνο (vids)

Gazzetta team
Κοριτσάκι 5 ετών με εγκεφαλική παράλυση έβγαλε 18 εκατ. δολάρια στο YouTube σε έναν χρόνο (vids)
Η Anastasia Radzinskaya, ένα 5χρονο κορίτσι από τη Ρωσία με εγκεφαλική παράλυση, έβγαλε 18 εκατομμύρια στο YouTube μέσα σε έναν χρόνο, σύμφωνα με το Forbes!

Ένα 5χρονο κοριτσάκι, η Anastasia Radzinskaya, βρίσκεται στην 3η θέση της λίστας του Forbes για τα αστέρια του YouTube με τα περισσότερα έσοδα για το 2019!

Το εκπληκτικό, ωστόσο, είναι άλλο...

Γεννημένη στη νότια Ρωσία, με εγκεφαλική παράλυση, οι γιατροί της φοβόντουσαν ότι η Anastasia δεν θα μπορέσει να μιλήσει ποτέ!

Για να τεκμηριώσουν, λοιπόν, την εξέλιξή της μέσω θεραπειών, οι γονείς της άρχισαν να δημοσιεύουν βίντεο στο YouTube, έτσι ώστε οι φίλοι και οι συγγενείς να μπορούν να βλέπουν την πρόοδό της.

Και όχι κάτι τρομερό. Πλάκες με τον μπαμπά, χοροπηδήματα γύρω από ένα φουσκωτό κάστρο, παιχνίδι με τη γάτα, τραγουδάκια και γέλια.

Σύντομα, όμως, η μικρή έγινε γνωστή παγκοσμίως και σήμερα έχει περισσότερους από 107 εκατομμύρια συνδρομητές, που έχουν παρακολουθήσει τα βίντεο της μικρής 42 δισεκατομμύρια φορές!

Το καλύτερο εξ αυτών, μάλιστα, είναι εκείνο του 2018, όταν επισκέφτηκε έναν ζωολογικό κήπο με τον πατέρα της, Γιούρι, με το βίντεο των δυο τους να να χορεύουν το αγαπημένο τραγούδι της μικρής "Baby Shark", αρμέγοντας μια ψεύτικη αγελάδα και τρώγοντας παγωτό, να έχει συγκεντρώσει 767 εκατομμύρια views!

Πρόκειται για μία κορυφαία επίδοση για μία αναπτυσσόμενη επιχείρηση, που έχει αποφέρει 18 εκατομμύρια δολάρια στην οικογένεια, μεταξύ 1 Ιουνίου 2018-1 Ιουνίου 2019, και συνεχίζει...

Στην πρώτη θέση της εν λόγω λίστας του Forbes βρίσκεται ο 8χρονος Αμερικανός Τάιαν Κάτζι με το κανάλι του Ryan's World, με έσοδα 26 εκατ. δολάρια, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται το αμερικανικό χιουμοριστικό μπλογκ Dude Perfect με έσοδα 20 εκατομμύρια δολάρια.