Αγοράκι 5 ετών πήγε στο σχολείο με σακουλάκι ηρωίνης, λέγοντας οτι τον κάνει σαν τον Spiderman (pics)

Gazzetta team
Αγοράκι 5 ετών πήγε στο σχολείο με σακουλάκι ηρωίνης, λέγοντας οτι τον κάνει σαν τον Spiderman (pics)
O πιτσιρικάς το έδειξε στην δασκάλα του, η οποία αμέσως ειδοποίησε την διεύθυνση και εκείνη με την σειρά της την αστυνομία.

Πριν από λίγο καιρό ήταν ένας πιτσιρικάς που πήγε στο σχολείο του, έχοντας πάρει το ηλεκτρονικό τσιγάρο της μητέρας του, μέσα από την τσάντα της χωρίς να το καταλάβει.

Το νέο περιστατικό όμως ήταν πολύ χειρότερο και σαφώς πιο επικίνδυνο, καθώς ένας πιτσιρικάς έκανε την εμφάνισή του στο σχολείο με ναρκωτικά.

Ναι καλά διαβάσετε, ένας 5χρονος πήγε πριν από λίγες ημέρες στο δημοτικό σχολείο του, στο Χόλιγιον της Μασαχουσέτης, έχοντας ένα μικρό σακουλάκι με ηρωΐνη, το οποίο πάνω του είχε το σήμα του Spiderman.

Μάλιστα το έδειξε στην δασκάλα του, λέγοντας πως όταν το βάζει στο στόμα του, γίνεται σαν τον πασίγνωστο ήρωα της Marvel.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μόλις η δασκάλα ξεπέρασε το αρχικό σοκ, αμέσως ειδοποίησε τον διευθυντή του σχολείου και εκείνος την αστυνομία.

Αμέσως ο μικρός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ενώ αποφασίστηκε να γίνει έρευνα στο σπίτι του.

Εκεί λοιπόν συνελήφθη ο πατέρας του μικρού, Μπένι Γκαρσία για τον οποίο ήδη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ναρκωτικά, ενώ κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε στον χώρο βρέθηκε 38 σακουλάκια κοκαΐνης και άλλα 70 με ηρωίνη.