Μαθητής 15 ετών πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών τα οποία του προμήθευσε η μητέρα του!

Gazzetta team
Μαθητής 15 ετών πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών τα οποία του προμήθευσε η μητέρα του!
Ένα αγόρι ηλικίας 15 ετών πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στον ύπνο του.

Η Holly Strawbridge, 34 ετών, έδωσε στον γιο της Τάιλερ Πέκ και τον φίλο του μια συνταγή μορφίνης και παυσίπονων ενώ έπιναν και αλκοόλ.

Ο Τάιλερ κοιμήθηκε στις πρώτες πρωινές ώρες μετά το φαγητό στο σπίτι του στο Σαλκόμπε, στο Ντέβον, αλλά ποτέ δεν ξύπνησε.

Η Strawbridge αρνήθηκε πως είναι ένοχη, ωστόσο έχει κατηγορηθεί και για βάναυση συμπεριφορά προς το παιδί της και τον φίλο του.

Ο κ. Laws, ανοίγοντας την υπόθεση για την Εισαγγελία Crown, δήλωσε: «Πρόκειται για μια θλιβερή και τραγική υπόθεση που αφορά τον θάνατο ενός νέου. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως τα ναρκωτικά του τα έδωσε η μητέρα του. Κάθισαν μαζί με τον φίλο του στην κουζίνα τους σπιτιού τους, ήπιαν αλκοόλ και πήραν ναρκωτικά».

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, ίσως η μητέρα να μην μπορούσε να διαχειριστεί την συμπεριφορά του παιδιού, όμως δεν ανέχτηκε απλά το γεγονός πως έπαιρνε ναρκωτικά αλλά τον ενθάρρυνε κιόλας προμηθεύοντάς του η ίδια τις ουσίες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Τάιλερ πήγε για ύπνο περίπου στις 2.30 π.μ., και οι δύο φίλοι του βρήκαν τον Τάιλερ νεκρό περίπου το μεσημέρι την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η αιτία θανάτου του ήταν η υπερβολική δόση φαρμάκων.

Νωρίτερα, ο δικαστής Paul Darlow ζήτησε από την εισαγγελία να εξετάσει τα αποδεικτικά στοιχεία με «απόλυτη αντικειμενικότητα».

Η δίκη συνεχίζεται.