Αυξήθηκε ραγδαία τα τελευταία δέκα χρόνια ο αριθμός των ηλικιωμένων που κάνουν… χρήση ναρκωτικών!
Αυξήθηκε ραγδαία τα τελευταία δέκα χρόνια ο αριθμός των ηλικιωμένων που εισάγονται στα νοσοκομεία λόγω χρήσης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Βρετανία, οι συνταξιούχοι ηλικίας 90 ετών και άνω εισάγονται στο νοσοκομείο μετά τη λήψη κοκαΐνης, όπως αναφέρει η Mirror.
Ο αριθμός των ατόμων που έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο εξαιτίας της χρήσης κοκαΐνης παραμένει ο ίδιος με τον περασμένο χρόνο, αλλά είναι πενταπλάσιος σε σύγκριση με την προηγούμενη δεκαετία, σύμφωνα με το NHS Digital.
Η ανάλυση δείχνει μια αύξηση της τάξης του 88% του αριθμού των ατόμων, ηλικίας 60 ετών και άνω, που αντιμετωπίζουν διαταραχές που σχετίζονται με την κοκαΐνη στην Αγγλία.
Συγκεκριμένα, από 45 άτομα το χρόνο το 2009 αυξήθηκαν στα 379 άτομα φέτος.
Η Dr. Emily Finch δήλωσε στους Sunday Times ότι η αύξηση του αριθμού των συνταξιούχων που παίρνουν ναρκωτικά σχετίζεται με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, την αυξανόμενη καθαρότητα τους και την πτώση των τιμών αγοράς τους.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- «Ήταν καλό παιδί και αστείος»: Συμμαθητές του Κιμ Γιονγκ Ουν αποκάλυψαν πως ήταν πριν γίνει δικτάτορας
- Συγκέντρωσε 10.000 κουτάκια-μπουκάλια για να χαρίσει στην οικογένειά του το ταξίδι των ονείρων της: «Νόμιζαν ότι ήμουν τρελός»
- Η Ευρώπη παρακάμπτει τις ΗΠΑ με ένα megaproject κάτω από τον Ατλαντικό: Άμεση σύνδεση 4.500 χλμ με τον Καναδά