Όλοι μιλάνε για το μικρό αλμπατρός που έδειξε το BBC στο «Seven Worlds, One Planet» (vid)

Gazzetta team
Όλοι μιλάνε για το μικρό αλμπατρός που έδειξε το BBC στο «Seven Worlds, One Planet» (vid)
Το νέο ντοκιμαντέρ του Sir David Attenborough κατάφερε να καθηλώσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιό του.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του BBC «Seven Worlds, One Planet» κατάφερε να καθηλώσει από το πρώτο επεισόδιό του, όσους το είδαν, κερδίζοντας για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις...

Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως σχεδόν όλη η Αγγλία, εκτός από τις εξελίξεις με το Brexit, μιλάει για ένα από τα ζωάκια που πρωταγωνίστησαν σε αυτό: ένα νεογέννητο αλμπατρός.

Αυτό λοιπόν βρισκόταν στην φωλιά που είχε προετοιμαστεί για αυτό, προκειμένου να περάσει τις πρώτες μέρες της ζωής του, όμως οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή το έριξαν έξω.

Το κακό στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ο πατέρας του έλειπε για να βρει φαγητό να το ταΐσει, αλλά ακόμα και όταν γύρισε τα πράγματα δεν έγιναν καλύτερα για το μικρό.

Και αυτό γιατί τα αλμπατρός δεν αναγνωρίζουν τα παιδιά τους, ούτε από την εικόνα, ούτε από την φωνή, ούτε από την μυρωδιά.

Μόνο από την παρουσία του στην φωλιά που έχει φτιαχτεί για αυτά.

Έτσι, ένα μεγάλο κομμάτι του επεισοδίου αφιερώθηκε στην μάχη που έδωσε το συγκεκριμένο θαλασσοπούλι προκειμένου να μπει στο... καταφύγιό του, ενώ ακριβώς δίπλα είναι ο πατέρας του.

Τα δευτερόλεπτα περνούσαν σαν ώρες για τους τηλεθεατές, οι οποίοι είδαν με ανακούφιση τελικά το μικρό ζωάκι να μπαίνει στην φωλιά.