70χρονη ξαναζωντάνεψε λίγο πριν μπει στο αποτεφρωτήριο (vids)

Gazzetta team
70χρονη ξαναζωντάνεψε λίγο πριν μπει στο αποτεφρωτήριο (vids)
Η 70χρονη είχε μείνει για 3 μέρες σε φέρετρο και λίγο πριν την οδηγήσουν στο αποτεφρωτήριο άρχισε να παρουσιάζει ξανά σημάδια ζωής.

Μπροστά σε ένα θαύμα βρέθηκαν οι συγγενής της Phinij Sopajorn στην Ταϊλάνδη, πριν από μερικές ημέρες.

Η 70χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση λόγω ενός προβλήματος που είχε με τον θυροειδή της, το οποίο της στοίχισε την ζωή. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξαν οι γιατροί που επέτρεψαν στην οικογένεια να πάρει το άψυχο, όπως πίστευαν, σώμα της...

Έτσι ξεκίνησαν οι προετοιμασίας για την κηδεία της που θα γινόταν σύμφωνα με τις παραδόσεις των βουδιστών, με την ηλικιωμένη γυναίκα να μένει για τρεις μέρες σε ένα φέρετρο, μέχρι να φτάσει η στιγμή να την αποτεφρώσουν.

Όταν λοιπόν ήρθε εκείνη η ώρα, την μετέφεραν στον χώρο που θα γινόταν τόσο η τελετή, όσο και η αποτέφρωσή. Την έβγαλαν από το φέρετρο και άρχισε να την πλένουν με βρεγμένες πετσέτες...

Ο σύζυγός της, παρατήρησε οτι τα μέρη του σώματός της λύγιζαν ακόμα, ενώ δεν είχε αρχίσει να μυρίζει. Δεν έδωσε όμως περισσότερο σημασία, θεωρώντας πως είναι η ιδέα του.

Όταν όμως έφτασε η στιγμή να την αποχαιρετήσει και προσπάθησε να την φιλήσει, αντιλήφθηκε πως αναπνέει ακόμα, ενώ είδε πως κούνησε και τα μάτια της.

Αμέσως φώναξε τα παιδιά του, τα οποία αρχικά πίστευαν πως είχε παραισθήσεις, αλλά η μία του νύφη είναι γιατρός. Όταν κοίταξε την 70χρονη, διαπίστωσε πως όντως δεν ήταν νεκροί και κλήθηκε ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο...

Η Phinij Sopajorn μπορεί να αναπνέει και έχει σφυγμό, αλλά ακόμα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον, καθώς όπως είπε και ο σύζυγός είναι πολύ επιβαρυμένη η κατάστασή της και δύσκολα θα τα βγάλει πέρα.