Ένας 21χρονος βίασε 7χρονο κορίτσι σε τουαλέτες εστιατορίου και καταδικάστηκε (vid)

Gazzetta team
Ένας 21χρονος βίασε 7χρονο κορίτσι σε τουαλέτες εστιατορίου και καταδικάστηκε (vid)
Ένας παιδεραστής που βίασε ένα επτάχρονο κορίτσι σε τουαλέτα του εστιατορίου της Πρετόρια, καταδικάστηκε σε ισόβια.

Ο Nicholas Ninow, 21 ετών βίασε το επτάχρονο κορίτσι σε τουαλέτες εστιατορίου στη Νότια Αφρική και όταν το παιδί άρχισε να φωνάζει το άκουσε η μητέρα του η οποία έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Όπως είπε η μητέρα στο δικαστήριο, άκουγε το παιδί της να φωνάζει «παρακαλώ βοηθήστε με».

Μάλιστα όσο εκείνη προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας και να βοηθήσει το κοριτσάκι της, εκείνος της έλεγε «τι θέλεις; Με ενοχλείς».

Η μητέρα του κοριτσιού, μαζί με άλλους ανθρώπους που ήταν στο εστιατόριο προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα αλλά ο Ninow την κρατούσε κλειδωμένη.

Όπως ανέφερε ένας μάρτυρας όταν κατάφεραν να ανοίξουν την πόρτα, ο άντρας ήταν εντελώς γυμνός όπως και το κορίτσι. Εκεί πολλοί προσπάθησαν να τον χτυπήσουν αλλά το προσωπικό τον κλείδωσε ξανά μέσα στην τουαλέτα μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Στο δικαστήριο αναφέρθηκε πως ο νεαρός είχε δει το κορίτσι στην παιδική χαρά πριν το οδηγήσει στις τουαλέτες.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η οποία άρχισε την περασμένη Τετάρτη, ο βιαστής ισχυρίστηκε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

Επίσης, ο δικηγόρος του υποστήριξε πως είχε ιστορικό ψυχικών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της διπολικής διαταραχής και της κατάθλιψης. Έτσι ισχυρίστηκε ότι αυτό τον επηρέασε και προέβη στην πράξη του.

Στην ψυχιατρική έκθεση αναφέρεται το εξής: «Κατά τον χρόνο της υποτιθέμενης παράβασης, ο κατηγορούμενος δεν υπέφερε από ψυχική ασθένεια ή νοητική αναπηρία που επηρέασε την ικανότητά του να διακρίνει μεταξύ της νόμιμης και της παράνομης φύσης των πράξεων του».

Η φυλακή Kgosi Mampuru II στην οποία θα οδηγηθεί έχει μια τρομακτική ιστορία, καθώς σύμφωνα με την Sun, οι κρατούμενοι βιάζουν τους συγκρατούμενούς τους και τους μολύνουν με τον ιό HIV.