5 ένοπλοι μπήκαν σε σπίτι, αλλά έφυγαν τρέχοντας καθώς τους περίμενε ο ιδιοκτήτης (vid)
Λάθος σπίτι αποφάσισε να βάλει στο... μάτι, μία ομάδα ληστών στην Βραζιλία.
Το περιστατικό αυτό συνέβη την προηγούμενη Jardim das Bandeiras και καταγράφηκε καρέ-καρέ από τις κάμερες ασφαλείες.
Στο video που έχει γίνει viral φαίνεται να ανοίγει η πόρτα του γκαράζ και ένα αυτοκίνητο να μπαίνει μέσα σε αυτό, με 5 κουκουλοφόρους.
Οι ένοπλοι από εκεί μπαίνει στο σαλόνι του σπιτιού και κάποιοι επιχειρούν να ανέβουν στον πάνω όροφο, μόνο που σε εκείνο το σημείο αρχίζουν οι εκπλήξεις.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος έχει καταλάβει τι γίνεται, έχει πάρει το όπλο του και μόλις τους βλέπει αρχίζει να πυροβολεί.
Αιφνιδιασμένοι από την εξέλιξη αυτή, οι δράστες φεύγουν τρέχοντας από το σπίτι για να σωθούν, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια σύλληψη.
Αυτό όμως είναι θέμα χρόνου να γίνει, καθώς σε έναν από αυτούς έπεσε το πορτοφόλι, η ταυτότητα και το κινητό του.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Οι ρωσικές κατοχικές αρχές της Μαριούπολης «έσβησαν» την ελληνική πινακίδα της πόλης: Χάθηκε το σύμβολο της ελληνικής κληρονομιάς;
- Πατέρας-ήρωας έχασε 38 κιλά για να σώσει τον 6χρονο γιο του: Η σπάνια μεταμόσχευση που υποβλήθηκε
- Επισκέφτηκε την «ιδιωτική πόλη» του Ίλον Μασκ: «Σαν να πλησιάζω απαγορευμένη περιοχή» - Έτσι είναι σήμερα η Starbase