Κέρδισε 60 εκατομμύρια σε τυχερό παιχνίδι και τα διεκδίκησε δέκα μήνες μετά

Gazzetta team
Κέρδισε 60 εκατομμύρια σε τυχερό παιχνίδι και τα διεκδίκησε δέκα μήνες μετά
Κέρδισε ασύλληπτο ποσό αλλά δεν... βιαζόταν να το πάρει.

Όλοι ελπίζουν κάποια στιγμή στην ζωή τους να κερδίσουν σε κάποιο τυχερό παιχνίδι και να γίνουν εκατομμυριούχοι.

Μάλιστα στην περίπτωση που έχει τζακ ποτ, επικρατεί φρενίτιδα.

Ένας Βιετναμέζος πρόσφυγας στον Καναδά κέρδισε 60 εκατομμύρια καναδικά δολάρια στο λόττο. Κάτι που συμβαίνει συχνά, να υπάρχει δηλαδή τυχερός ο οποίος λαμβάνει τεράστιο ποσό.

Αυτό όμως που δεν συμβαίνει σχεδόν ποτέ είναι να τα πάρει πολύ καιρό μετά.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε την Τετάρτη για να διεκδικήσει τα κέρδη του. Ο λόγος που το καθυστέρησε τόσο; Ήθελε να προετοιμαστεί ψυχολογικά, θεωρώντας πως πρόκειται για πολύ σημαντική αλλαγή στην ζωή του.

«Άρχισα να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να κάνει αυτό το ποσό στην οικογένειά μου», είπε ο Μπον Τρουόνγκ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Έντμοντον της Αλμπέρτας. «Αντιλήφθηκα ότι θα άλλαζαν πολλά πράγματα και ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα ήμασταν έτοιμοι», ανέφερε.

Με τα χρήματα αυτά ο Τρουόνγκ, όπως ονομάζεται, σκοπεύει να αποπληρώσει την υποθήκη του, όλους τους άλλους λογαριασμούς και μετά να κάνει διακοπές. Μάλιστα θα επιστρέψει και πάλι στη δουλειά του.

Ο Τρουόνγκ δεν έχει ακόμη αποκαλύψει στα μικρά παιδιά του πόσα χρήματα κέρδισε, επειδή θέλει να τους μάθει την αξία των πραγμάτων αλλά και της εργασίας. «Ίσως να τους το πω, σε δέκα-είκοσι χρόνια», είπε γελώντας.