Εργάτης βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον «ρούφηξε» η κιμαδομηχανή του εργοστασίου

Gazzetta team
Εργάτης βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον «ρούφηξε» η κιμαδομηχανή του εργοστασίου
Από ένα τραγικό δυστύχημα είναι συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στην πόλη Iloilo των Φιλιππίνων, όταν ένας νεαρός ανειδίκευτος εργάτης παγιδεύτηκε στην μηχανή παραγωγής κιμά σε εργοστάσιο λουκάνικων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 18χρονος Jomar Junco, εργαζόταν μόλις για μερικές ημέρες στο εργοστάσιο, όταν από -πιθανότητα- λόγω της απειρίας του παγιδεύτηκε στο μηχάνημα, το οποίο και τον «ρούφηξε» προς το εσωτερικό του, βρίσκοντας ακαριαίαο θάνατο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε χώρο του εργοστασίου όπου κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει συνεχώς κάποιος υπεύθυνος, για όσο χρονικό διάστημα οι μηχανές παραγωγής ήταν σε λειτουργία, κάτι τέτοιο όμως ουδέποτε συνέβη, με αποτέλεσμα ο άτυχος νέος να χάσει τη ζωή του, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την περιοχή.

Οι αρχές της πόλης έθεσαν υπό κράτηση τους υπεύθυνους της μονάδας παραγωγής αμέσως μετά το δυστύχημα, ενώ αναφορές τοπικών μέσωβν ενημέρωσης αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται πιθανώς και για εγκληματική πράξη, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποια αντίστοιχη πληροφόρηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα δόθηκαν και μερικές φωτογραφίες από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από συγγενείς και συναδέλφους του 18χρονου θύματος, καθώς σε αυτές εικονίζεται η άψυχη σορός του ακόμα μέσα στην κιμαδομηχανή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, που κατέγραψαν το φρικιαστικό περιστατικό, οι οποίες είναι στη διάθεση των αρχών ώστε να διασαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Πληροφορίες: ladbible.com